Επιθετικό έψαχνε το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Άρης και τον βρήκε στο πρόσωπο του Καρίμ Ανσαριφάρντ, με τον μέχρι πρότινος σέντερ φορ της Ομόνοιας να υπογράφει συμβόλαιο (αρχικά) μέχρι το τέλος της χρονιάς.

"Έκλεισε" τη μεταγραφή του Καρίμ Ανσαριφάρντ ο Άρης

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα, εξασφαλίζοντας μάλιστα την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος μετά το 2-2 απέναντι στη Νίκη Βόλου.

Ο Έλληνας προπονητής έχει λύσεις στις περισσότερες θέσεις αλλά το κομμάτι που του έλειπε για να συμπληρώσει του παζλ ήταν εκείνο του επιθετικού. Ο Άρης λοιπόν μετά από συζητήσεις έφτασε σε συμφωνία με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ μέχρι το τέλος της χρονιάς, με τον παίκτη να έρχεται στην Ελλάδα μετά το τέλος των υποχρεώσεων του στο Κύπελλο Ασίας με το Ιράν.

Επιστρέφει για τέταρτη φορά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη ο Ανσαριφάρντ

Ο Ιρανός επιθετικός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ομόνοια, με τον Άρη να προσπαθεί να κλείσει τη συγκεκριμένη μεταγραφή εδώ και περίπου 1,5 χρόνο. Είχαν υπάρξει αρκετές συζητήσεις με τις δύο πλευρές να φτάνουν κοντά σε συμφωνία αλλά ο Ανσαριφάρντ επέλεξε να μείνει τελικά στην Κύπρο.

Φέτος όμως τα πράγματα δεν ήταν τα ίδια, με τον παίκτη να έχει μειωμένο ρόλο και χρόνο συμμετοχής, ψάχνοντας έτσι τον επόμενο προορισμό στην καριέρα του. Κάπου εκεί βρέθηκε η λύση του Άρη, με τις δύο πλευρές να επιθυμούν την συνεργασία τους.

Ο Άρης θα είναι η τέταρτη ελληνική ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί ο Ιρανός ποδοσφαιριστής καθώς στο παρελθόν έχει φορέσει αρχικά τη φανέλα του Πανιωνίου και στη συνέχεια του Ολυμπιακού. Αργότερα για ένα χρόνο πήγε στην Αλ Σαλίγια, για να επιστρέψει τελικά ξανά στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

"Ελυσε" το συμβόλαιο του με την Ομόνοια ο Ανσαριφάρντ

Εξελίξεις στο θέμα προκύπτουν μάλιστα μετά την επίσημη ανακοίνωση της Ομόνοιας για τη λύση της συνεργασίας της με τον Ιρανό επιθετικό που αναφέρει: 

"Ενημερώνουμε πως έχει λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία μας με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Καρίμ κατέγραψε 61 συμμετοχές με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τις οποίες συνδύασε με 10 γκολ και 10 ασίστ, ενώ είχε σημαντική συμβολή στην πορεία για την κατάκτηση του 16ου κυπέλλου της ιστορίας μας.

Ευχαριστούμε τον Καρίμ Ανσαριφάρντ για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".