Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς... προβάρει τα κιτρινόμαυρα, με τον 24χρονο μέσο να αναμένεται το μεσημέρι της Τετάρτης (31/01) στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνηση του στην ΑΕΚ και να τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα. Οι οπαδοί της "Ένωσης" περιμένουν πως και πως να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του, όχι μόνο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή αλλά και για την "καυτή" συντροφό του, Λάουρα την οποία θα φέρει μαζί του στην Ελλάδα.
 

Η πανέμορφη σύντροφος του Λιούμπισιτς, Λαούρα

Την ποδοσφαιρική του "στέγη" στην Ελλάδα βρήκε ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Ο παίκτης δεν θα έρθει μόνος του αφού θα έρθει μαζί του και η εντυπωσιακή σύντροφος του, Λαούρα με την οποία είναι σε σχέση εδώ και λίγο καιρό. Οι δυο τους δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες τους στα social media ωστόσο η Λαύρα είναι αυτή που... μαγνητίζει τα βλέμματα.


Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ο Λιούμπισιτς πήγε στα γραφεία της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και στο ΔΣ της ομάδας προκειμένου να εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει στην "Ένωση", η Λάουρα ήταν μαζί του δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι τον υποστηρίζει σε κάθε του απόφαση. Αν και οι δυο τους φέρεται πως δεν είναι μεγάλο διάστημα μαζί, η Λάουρα αποφάσισε να ακολουθήσει τον αγαπημένο της και να αφήσει πίσω τη ζωή της στην Κροατία.



Το φοβερό σώμα που διαθέτει η Λάουρα το έχει "χτίσει" με αρκετή δουλειά αφού η ίδια περνά πολλές ώρες στο γυμναστήριο ενώ φέρεται πως κάνει χορό από την παιδική της ηλικία αφού οι κινήσεις της παραπέμπουν ξεκάθαρα σε... χορεύτριας!




Πέρα από την ενασχόληση της με την γυμναστική και τον χορό, η Λάουρα έχει πάρει και πτυχίο από το UF University of Florida καθώς κύριο μέλημα της είναι και η επαγγελματική της αποκατάσταση. Παρ' όλα αυτά έχει ένα αρκετά ενδιαφέρον προφίλ στο Instagram το οποίο μάλιστα έσπευσαν να επισκεφτούν και αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ που κατέκλυσαν με σχόλια τις φωτογραφίες της.