Μετά την προφορική συμφωνία, έπεσαν και οι υπογραφές ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, με τον παίκτη να έρχεται στην Ελλάδα τις επόμενες ώρες.

"Έκλεισε" η μεταγραφή του Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ

Ολοκληρωμένη είναι η μεταγραφή του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες μετά την προφορική συμφωνία να υπογράφουν και τα συμβόλαια. Η ίδια η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ, ανακοίνωσε αργά το βράδυ έδωσε συμφώνησε οριστικά με τους Κροάτες για τη μεταγραφή του 24χρονου ποδοσφαιριστή. Παρά τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι οι συζητήσεις "πάγωσαν" και η ομάδα του δεν θα συμφωνήσει με την "Ένωση" τελικά τα πράγματα ανατράπηκαν και ο παίκτης αναμένεται στην Ελλάδα τις επόμενες ώρες.

Τον ήθελε διακαώς ο Αλμείδα στην ΑΕΚ

Ο Λιούμπισιτς αναμένεται να γίνει ακόμη ένα ακόμη "πολυεργαλείο" στα χέρια του Ματίας Αλμέιδα, με τον προπονητής της ΑΕΚ να γνωρίζει πολύ καλά τι μπορεί να προσφέρει στο γήπεδο ο ποδοσφαιριστής από την Αυστρία. Τον είχε μάλιστα δει και στα μεταξύ τους παιχνίδια το περασμένο καλοκαίρι για τα προκριματικά του Champions League. Ο ποδοσφαιριστής έδωσε αμέσως τη συγκατάθεση του για τη μεταγραφή αυτή, πιέζοντας μάλιστα τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ να δεχθεί την πρόταση της "Ένωσης". Η μεταγραφή υπολογίζεται κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ ενώ υπάρχουν και αρκετά μπόνους επίτευξης στόχων που μπορεί να εκτοξεύσουν το ποσό αυτό. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cuwsul2xqnep)