Στην Bundesliga με τη φανέλα της Άουγκσμπουργκ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πεπ Μπιέλ. Ο Ολυμπιακός παραχώρησε τον Ισπανό μεσοεπιθετικό με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου στον γερμανικό σύλλογο, ενώ η συμφωνία μεταξύ των δυο ομάδων περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς, η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί το καλοκαίρι.

Από τον Ολυμπιακό δανεικός στην Άουγκσμπουργκ ο Πεπ Μπιέλ

Ο Πεπ Μπιέλ ήταν ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που ήταν κοντά στο να αποχωρήσουν από το λιμάνι, κάτι που έγινε και τη... βούλα πραγματικότητα, αφού ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Άουγκσμπουργκ έως το τέλος της φετινής χρονιάς με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, οι Γερμανοί αν μείνουν ευχαριστημένοι από την παρουσία του παίκτη θα μπορούν να προχωρήσουν και στην αγορά του αφού η συμφωνία με τους "ερυθρόλευκους" περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς




«Είμαι πολύ χαρούμενος που η μεταγραφή πραγματοποιήθηκε μετά από συζητήσεις με τους υπεύθυνους. Η Άουγκσμπουργκ είναι ένας φιλόδοξος και οικογενειακός σύλλογος όπου θα ήθελα να χτίσω πάνω στην επιτυχημένη μου περίοδο στην Κοπεγχάγη. Φυσικά, βοηθάει το γεγονός ότι συναντώ τον Τζες, έναν προπονητή που ξέρει ακριβώς πώς να χρησιμοποιήσει καλύτερα τις δυνάμεις μου», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Άουγκσμπουργκ ο Μπιέλ που θα αγωνίζεται με τη φανέλα με το νούμερο "11".