Η Σάο Πάολο τίθεται αντιμέτωπη με την Παλμέιρας στο ντέρμπι της πόλης για το Σούπερ Καπ. Οι δύο ομάδες έχουν κατακτήσει το κύπελλο και το πρωτάθλημα αντίστοιχα στη Βραζιλία, με τους οπαδούς τους όμως να ξεκινούν το παιχνίδι με επεισόδια.

Παλμέιρας και Σάο Πάολο διεκδικούν το Σούπερ Καπ Βραζιλίας

Η Παλμέιρας του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Βραζιλία με απίστευτη ανατροπή στις τελευταίες αγωνιστικές. Για να τα καταφέρει βέβαια, έπρεπε να... αυτοκτονήσει η Μποταφόγκο του Τικίνιο αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Αντιμετωπίζει στον τελικό του Σούπερ Καπ την Σάο Πάολο του Χάμες Ροντρίγκες, με τις δύο ομάδες να θέλουν να προσθέσουν ακόμη ένα τρόπαιο στη συλλογή τους.

Έσπασαν το πούλμαν της Παλμέιρας οι οπαδοί της Σάο Πάολο στη Βραζιλία

Το παιχνίδι αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα (04/02 21:00) αλλά οι προετοιμασίες δεν ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς οι οπαδοί των δύο ομάδων ενεπλάκησαν σε επεισόδια. Την αρχή έκαναν εκείνοι της Σάο Πάολο που πέταξαν πέτρες στο πούλμαν της Παλμέιρας με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια και να κινδυνεύσουν οι ποδοσφαιριστές.

Οι οπαδοί της "τιμάο" δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια και άρχισαν να επιτίθονται στους αντίπαλους φιλάθλους με αποτέλεσμα να υπάρξουν σκηνές χάους. Από τη πλευρά της η αστυνομία για να ηρεμήσει τα "πνεύματα" άρχισε να χρησιμοποιεί λαστιχένιες σφαίρες με σκοπό να διαλύσει το πλήθος.