Νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού θα είναι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας, 5 Φεβρουαρίου, η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Σέρβος έχει σχέση αγάπης με το σύλλογο, στον οποίο έπαιξε για δύο χρόνια, από το 2007 έως το 2009, σταμάτησε την καριέρα του σε αυτόν, ενώ έχει τελέσει υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ των "ερυθρόλευκων", αλλά και τεχνικός σύμβουλος της διοίκησης. 

Ο Κριστιάν Καρεμπέ, από τη μεριά του, που ως τώρα ήταν σύμβουλος στρατηγικής του Ολυμπιακού, αναβαθμίζεται και θα είναι ο στενός συνεργάτης του πλέον 50χρονου Σέρβου. 

Ολυμπιακός: Σύντομη η θητεία του Πέδρο Άλβες


Ο Ολυμπιακός, με αυτές τις δύο κινήσεις, έλυσε τη συνεργασία του με τον Πορτογάλο Πέδρο Άλβες, ο οποίος παρέμεινε στο Φάληρο ακριβώς δύο μήνες. Ο Ίβηρας ανακοινώθηκε στις 5 Δεκεμβρίου του 2023 και ο Ολυμπιακός, επί και της δικής του προτροπής, έκανε κινήσεις κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, την εξέλιξη των οποίων, πάντως, δεν θα δει εκ του σύνεγγυς. Μαζί αναχωρούν και οι δύο συνεργάτες του, 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός


Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι από σήμερα ο κ. Ντάρκο Κοβάσεβιτς αναλαμβάνει χρέη Αθλητικού Διευθυντή (Sports Director).