Η ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη έφερε... αναταράξεις στο "πράσινο" στρατόπεδο, με τον Εργκίν Αταμάν να παίρνει την απόφαση να ακυρώσει την κοπή της πίτας του "τριφυλλιού" η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα (06/02) και αντ' αυτού να βάζει κανονικά προπόνηση στους παίκτες του με τους οποίους έκανε και meeting ενόψει του σημαντικού ματς που ακολουθεί με τη Φενέρμπαχτσε (09/02) στην Εuroleague.

Αντί για... κοπή πίτας ο Αταμάν έβαλε προπόνηση και έκανε meeting με τους παίκτες του

Ο Εργκίν Αταμάν αφού ανακοίνωσε πως θα ακυρώσει την κοπή πίτας του Παναθηναϊκού, συγκεντρώθηκε μαζί με τους παίκτες του στο κλειστό του ΟΑΚΑ προκειμένου να προπονηθούν κανονικά ενώ οι "πράσινοι" πέρασαν αρκετές ώρες στο παρκέ αφού πριν από την προπόνηση, έκαναν και meeting.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος προπονητής μαζί με τους συνεργάτες του συζήτησε μαζί με τους παίκτες του τα κακώς κείμενα της ήττας ενώ τους έβαλε να δουν βίντεο όπου τους εξήγησε τα λάθη που έκαναν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης τα οποία και στέρησαν σε τελικό βαθμό τη νίκη.

Εκτός Λεσόρ, Παπαπέτρου και Ερνανγκόμεθ

Από κει και πέρα, εκτός παραμένουν ο Ματίας Λεσόρ και ο Ιωάννης Παπαπέτρου καθώς αμφότεροι ταλαιπωρούνται από ίωση ενώ νοκ αουτ είναι και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ο οποίος έχει υποστεί κάκωση στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού και την Τετάρτη (07/02) αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τη συμμετοχή του στον κρίσιμο αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε στην Euroleague.