Μια αρκετά ξεχωριστή ιστορία έχει δημιουργηθεί με τον Άρη και έναν μικρό του οπαδό. Ο μικρός Βαλάντης, γνωστός και ως το "παιδί με τις πατερίτσες", είχε... κλέψει τις εντυπώσεις στους πανηγυρισμούς των φιλάθλων στο αεροδρόμιο Μακεδονία με την άφιξη των "κίτρινων", οι οποίοι είχαν πάρει μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα.

Ο Άρης αφού εντόπισε τον μικρό του φίλαθλο έπειτα από... έκκληση στα social media, του έκανε ένα μοναδικό δώρο. Του έδωσαν πρόσκληση για το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Τρέντο προκειμένου να τον αποθεώσει όλο το γήπεδο, ενώ βρέθηκε στη φυσούνα προκειμένου να κάνει high-five στους παίκτες του Καστρίτη πριν βγουν στο παρκέ.

Το φανταστικό βίντεο του Άρη για τον μικρό Βαλάντη

Ο Άρης δημιούργησε ένα μοναδικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον μικρό Βαλάντη, ο οποίος με την άφιξή του στο γήπεδο πήρε δώρα από την ΚΑΕ και στη συνέχεια αποκάλυψε στην κάμερα της ομάδας του την ιστορία πίσω από το πώς βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να πανηγυρίσει με τους φιλάθλους τον θρίαμβο του συλλόγου, αν και ο ίδιος ήταν τραυματίας με πατερίτσες. Μάλιστα, τόνισε ότι η μαμά του είδε στο Facebook την ανάρτηση του Άρη ότι τον ψάχνει προκειμένου να τον υποδεχτεί στο γήπεδο ως το "πρόσωπο" του παιχνιδιού, με τον ίδιο να δηλώνει γεμάτος χαρά: "Ήταν απίστευτο. Χτυπούσε η καρδιά μου και έκλαιγα".

Μια μέρα που ο Βαλάντης δε θα ξεχάσει ποτέ