Οι αντιδράσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο όταν ο αγώνας δεν πηγαίνει καλά ήταν πάντα έντονες. Τη συγκεκριμένη φορά όμως τα πράγματα πήγαν ένα βήμα παρακάτω με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να βάζει στα γεννητικά του όργανα το κασκόλ που του πέταξαν οι οπαδοί της Αλ Χιλάλ.

Εκτός εαυτού από την αρχή του αγώνα με την διαιτησία ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο τελικός του "Riyadh Season Cup" ήταν ημέρα γιορτής στη Σαουδική Αραβία με τις Αλ Χιλάλ και Αλ Νασρ να αναμετρώνται για τον τίτλο. Για ακόμη μία φορά, πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον "CR7" να γίνεται το πρόσωπο του αγώνα για τις πολύ άσχημες χειρονομίες του



Ο Πορτογάλος επιθετικός φάνηκε πως δεν είναι ψύχραιμος από τις πρώτες κιόλας στιγμές του παιχνιδιού καθώς τον ενοχλούσαν τα πάντα, από τους διαιτητές μέχρι και τους οπαδούς της Αλ Χιλάλ. Ο Ρονάλντο μάλιστα ζήτησε από τη διαιτήτρια του αγώνα να αποχωρήσει δείχνοντας πως δεν συμφωνεί με τις αποφάσεις της.


Έβαλε το κασκόλ της Αλ Χιλάλ στα γεννητικά του όργανα ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Η συνέχεια έγινε πολύ χειρότερη βέβαια, καθώς στο... παιχνίδι μπήκαν και οι οπαδοί της Αλ Χιλάλ που βλέποντας τον 39χρονο εκτός εαυτού, επέλεξαν να τον εκνευρίσουν ακόμη περισσότερο. Στην αρχή φώναζαν ρυθμικά του όνομα του Λιονέλ Μέσι, με τον Ρονάλντο να λέει πως "Εγώ βρίσκομαι εδώ, όχι ο Μέσι", αλλά οι φίλαθλοι της αντίπαλης ομάδας συνέχισαν ακάθεκτοι.



Το αποκορύφωμα όμως ήρθε μετά το τέλος του αγώνα όταν κάποιος από την εξέδρα πέταξε στα πόδια του Πορτογάλου ένα κασκόλ της Αλ Χιλάλ, με εκείνον να το παίρνει, να το βάζει στα γεννητικά του όργανα και να το στέλνει ξανά πίσω στην κερκίδα!