Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Φενερμπαχτσέ με σκοπό να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας στη Euroleague. Οι "πράσινοι" εκτός των Τούρκων περιμένουν και τον Γιώργο Παπαγιάννη που θα επιστρέψει ως αντίπαλος των "πρασίνων" στο γήπεδο που λατρεύτηκε.

Η επιστροφή του Παπαγιάννη κόντρα στον Παναθηναϊκό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήθελε να φτιάξει μία ομάδα το καλοκαίρι που θα στηριχθεί στον Γιώργο Παπαγιάννη. Άλλωστε, ήταν ο μοναδικός που προοριζόταν από το περσινό ρόστερ να βρίσκεται και στο φετινό. Ο θηριώδης σέντερ όμως είχε διαφορετική γνώμη, καθώς επέλεξε να φύγει από την Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία με τη φανέλα της Φενερμπαχτσέ.

Το συγκεκριμένο γεγονός δεν άρεσε καθόλου στον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού που μέσω δηλώσεών του ξεκίνησε έναν "πόλεμο" με τον μπασκετμπολίστα και τον ατζέντη του λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του με την τουρκική ομάδα.

Το κλίμα φάνηκε λίγο μετά να αλλάζει καθώς ο Γιαννακόπουλος ανέφερε: "Αν ο Παπαγιάννης πει δημόσια συγγνώμη, μπορεί να γυρίσει και θα πάρουμε 3 Euroleague μαζί", δείχνοντας πως έριξε λίγο... νερό στο κρασί του μετά την αρχική τους κόντρα

Ο Έλληνας σέντερ έχει βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με τους "πράσινους" οπαδούς στο φιλικό της Ρόδου, όπου και είχε την ατυχία να τραυματιστεί. Ο κόσμος του "τριφυλλιού" έδειξε πως δεν ξεχνάει την συνεισφορά του στην ομάδα αποθεώνοντάς τον κατά την αποχώρησή του από το παρκέ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cvkf8bq37e95)

Το κίνητρο του Παπαγιάννη στον αγώνα της Φενερμπαχτσέ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Η αλήθεια είναι φέτος, έτσι όπως διαμορφώθηκε το ρόστερ του Παναθηναϊκού, πως ο Γιώργος Παπαγιάννης όχι απλά χωρούσε αλλά θα έδινε και πολλές λύσεις στον Ματίας Λεσόρ. Ο Εργκίν Αταμάν έχει τον Γάλλο σέντερ ως.... πρώτο βιολί αλλά πίσω του οι Κώστας Αντετοκούνμπο και Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι δεν βοηθούν όσο θα ήθελε.

Οι λύσεις που έχουν στην περιφέρεια οι "πράσινοι" δεν υπάρχουν με την ίδια ευκολία και στη γραμμή των ψηλών τους. Ειδικά στις περιπτώσεις που ο Λεσόρ αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ο Παναθηναϊκός έδειχνε "γυμνός" στην front line του με τους σέντερ των αντίπαλων ομάδων να κάνουν... πάρτι.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης επιστρέφει ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ, σ' ένα γήπεδο που αποθεώθηκε πάμπολλες φορές στο παρελθόν και θέλει να δείξει πόσο έχει βελτιωθεί. Να αποδείξει πως η απόφαση που πήρε για την καριέρα του ήταν τελικά η σωστή στο... τέλος της ημέρας.