Παναθηναϊκός και ΑΕΚ δοκιμάζονται εκτός έδρας για την 22η αγωνιστική της Super League, με το "τριφύλλι" να κοντράρεται στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό (11/12, 17:00) και την "Ένωση" να διασταυρώνει τα ξίφη της με τον ΠΑΟΚ (11/12, 20:00) στην Θεσσαλονίκη. Αμφότερες οι αποστολές των ομάδων βρέθηκαν στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", με τον Τάσο Μπακασέτα να έχει μια συνάντηση από τα... παλιά.

Το τετ-α-τετ του Μπακασέτα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ

Ο Τάσος Μπακασέτας αγωνίστηκε για μια τριετία με τη φανέλα της ΑΕΚ ενώ στη συνέχεια αποχώρησε για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας επέστρεψε ξανά στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Όταν συναντήθηκε στο αεροδρόμιο η "πράσινη" και η "κιτρινόμαυρη" αποστολή, ο Έλληνας διεθνής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παλιούς του γνώριμους από την "Ένωση".

mpakasetas-koneaek

Ο Μπακασέτας αφού συνομίλησε με κάποιους παίκτες της ΑΕΚ και συμπαίκτες του στην Εθνική, είχε ένα εγκάρδιο τετ-α-τετ με τον Παναγιώτη Κονέ, τεχνικό διεθυντή των "κιτρινόμαυρων" και πρώην συμπαίκτη του στον Δικέφαλο όπου μαζί είχαν πανηγυρίσει το πρωτάθλημα του 2018. Επίσης, είχε την ευκαιρία να συναντήσει και τους ανθρώπους της ΑΕΚ με τους οποίους είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, μεταξύ αυτών και ο μεταφραστής της ομάδας, Παναγιώτης Αναστασόπουλος.

mpakasetas-metafrasthsaek