Ο ΟΦΗ πήγε στο "Γ.Καραϊσκάκης" για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με το σερί των κακών αποτελεσμάτων να συνεχίζεται. Η κρητική ομάδα ηττήθηκε με 4-0 από τους "ερυθρόλευκους" χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση με τον Πέπε Μελ να πληρώνει το "μάρμαρο" στο τέλος της ημέρας.

Τέλος ο Πέπε Μελ από τον πάγκο του ΟΦΗ μετά από 11 αγώνες

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής (11/02) ο ΟΦΗ μετά την απομάκρυνση του Πεπ Μελ από τον πάγκο της ομάδας. Ο Ισπανός τεχνικός διαδέχθηκε τον Βάλντας Νταμπράουσκας και... πρόλαβε να κοουτσάρει τους Κρητικούς για μόλις 11 παιχνίδια. Η μόλις μία(!) νίκη αλλά και η πολύ κακή αγωνιστική εικόνα έκαναν τους ιθύνοντες της ομάδας να αποφασίσουν να κάνουν ένα "ηλεκτροσόκ".

Λύθηκε η συνεργασία του ΟΦΗ με τον Μελ - Σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του

Ο Μελ λίγο μετά την εντός έδρας ήττα κόντρα στον Κηφισιά είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, αλλά ήταν κανονικά στο πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν εύκολα με αποτέλεσμα να γίνει η σταγόνα που "ξεχύλισε" το ποτήρι

Ο Ισπανός προπονητής μετά και την τελευταία ήττα της ομάδας τους συναντήθηκε με τον Μηνά Λυσάνδρου και αποφασίστηκε και από τις δύο πλευρές να λυθεί η συνεργασία τους. Κρίθηκε πως είναι καλύτερο να αλλάξει η τεχνική ηγεσία της ομάδας για το καλό του ΟΦΗ. 

Αρκετά ονομάτα "ακούγονται" για τον πιθανό αντικαταστάτη του Μελ με τον Νίκο Παπαδόπουλο να είναι τη δεδομένη στιγμή το μεγάλο "φαβορί" για να αναλάβει ξανά την κρητική ομάδα. Πέραν τούτου, αρκετοί θα ήθελα να δουν την επιστροφή του Νίκου Νιόμπλια στον ΟΦΗ, με τις εξελίξεις τις επόμενες ημέρες να είναι καταιγιστικές.