Αντιμέτωπη με τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών είναι η ΚΑΕ ΑΕΚ, καθώς η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας επέβαλε την εν λόγω ποινή στην "Ένωση" για τα όσα διαδραματίστηκαν στο επεισοδιακό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Τονίζεται ότι αυτή είναι η πρώτη ποινή που επιβάλλει η ΔΕΑΒ με τον νέο αθλητικό νόμο που έχει τεθεί σε ισχύ.

Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στην ΑΕΚ από τη ΔΕΑΒ

Χωρίς την παρουσία φιλάθλων της θα δώσει το επόμενο εντός έδρας αγώνα της η ΑΕΚ μετά την τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που της επιβλήθηκε από την ΔΕΑΒ. Ο λόγος πίσω από την επιβολή της τιμωρίας είναι η ρίψη αντικειμένου (μπουκάλι) στον αγωνιστικό χώρο, ικανού να προκαλέσει σωματική βλάβη όπως τονίζεται. Δεν έχει δηλαδή σχέση με τη διακοπή του αγώνα από τη Βάσω Τσαρούχα για τα υβριστικά σχόλια που ακούστηκαν εις βάρος της. 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των "κιτρινόμαυρων", το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί είναι αυτό κόντρα στον Προμηθέα, αγώνας που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 9 Μαρτίου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

"Με την υπ’ αριθ. 1/2024 απόφασή της και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Ν. 5085/2024, η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (ΔΕΑΒ) επέβαλε σε βάρος της ΚΑΕ ΑΕΚ τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου χωρίς την παρουσία θεατών, σε οποιαδήποτε εθνική διοργάνωση, λόγω της ρίψης αντικειμένου, πρόσφορου να προκαλέσει σωματική βλάβη, εντός του αγωνιστικού χώρου, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα της Basket League μεταξύ της ΚΑΕ ΑΕΚ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που έλαβε χώρα στις 12/02/2024 στην αθλητική εγκατάσταση του Ο.Κ. Άνω Λιοσίων".