Αντίστροφα μετράνε οι ομάδες για το πρώτο "τζάμπολ" του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος στα "Δύο Αοράκια". Οι πρώτες αφίξεις των ομάδων είναι γεγονός με τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Άρη να βρίσκονται ήδη στο Ηράκλειο και προετοιμάζονται για τους πρώτους προημιτελικούς.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έτοιμοι για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ που θα λάβει χώρα στο Ηράκλειο Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στα "Δύο Αοράκια". Οι πρώτες ομάδες έφτασαν ήδη στη πόλη και ξεκίνησαν να προετοιμάζονται για το μεγάλο γεγονός

Ο Παναθηναϊκός πάτησε το "πόδι" του στην Κρήτη και είναι έτοιμος να διεκδικήσει ακόμη ένα τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι "πράσινοι" ταξίδεψαν πάνοπλοι με τον Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε με ψυχολογία στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου με τους μικρούς φίλους της ομάδας να βρίσκουν την ευκαιρία για φωτογραφίες και αυτόγραφα.



Από τη πλευρά της η ΑΕΚ θέλει να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα με τον Ηλία Ζούρο να δίνει το έναυσμα στην επίσημη συνέντευξη τύπου του Final 8. Η "Ένωση" έχει πολλές ανακατατάξεις στο ρόστερ τη φετινή χρονιά και μία τυχόν επιτυχία στο Κύπελλο θα ανατρέψει την κατάσταση. Πιθανότητες να προλάβει την αναμέτρηση κόντρα στο "τριφύλλι" έχει ο Μιντάουγκας Κουσμίνσκας που αισθάνεται καλύτερα. 


Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης "μεταφέρεται" στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος

Έτοιμοι για την νίκη που τους φέρει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος παρουσιάστηκαν οι παίκτες του Άρη κατά την άφιξη τους στην Κρήτη. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θέλει να το επιβεβαιώσει στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ. Άλλωστε λίγες μέρες πριν πήρε μία σπουδαία νίκη απέναντι του για την Basket League και θέλει να το επαναλάβει και στα "Δύο Αοράκια".

afixi_ari
afixi_ari_1


Αντίστοιχα ο "Δικέφαλος" του Βορρά ψάχνει μία μίνι "εκδίκηση" για την ήττα στο μεταξύ τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα ενώ έχει ως στόχο να συνεχίσει την πορεία του στη διοργάνωση. Ο Φώτης Τακιανός θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς απουσίες και γνωρίζει πως το εμπόδιο δεν θα είναι εύκολο, με τον Άρη να έχει πάρει τον... αέρα του ΠΑΟΚ στις τελευταίες αναμετρήσεις.