Προφανώς και δεν είναι μόνο θέμα Κέιν, αλλά. Μετά την ήττα με "κάτω τα χέρια" στο ντέρμπι κορυφής της Bundesliga κόντρα στη Λεβερκούζεν, η Μπάγερν γνώρισε μια ήττα-έκπληξη από την Λάτσιο για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των "16" του UEFA Champions League. Οι Βαυαροί βρήκαν φάσεις στο πρώτο ημίχρονο αλλά ούτε μια τελική σε όλο το ματς δεν κατέληξε στα χέρια του Προβεντέλ. Οι "Λατσιάλοι" βελτιώθηκαν στο δεύτερο μέρος και εκμεταλλευόμενοι την απερισκεψία του Ουπαμεκανό (πέναλτι και αποβολή) βρήκαν το γκολ της νίκης με τον Ιμόμπιλε στο 69'.

Βρήκε φάσεις η Μπάγερν αλλά δεν βρήκε το δρόμο για την εστία του Προβεντέλ

Η Μπάγερν μπήκε αρκετά δυνατά στην αναμέτρηση όμως δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα ούτε με τον Κίμιχ ούτε με τον Κέιν, μετά από ισάριθμες επιθέσεις του Σανέ από τα δεξιά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz52m5bkt041)

Η Λάτσιο προσπάθησε να ισορροπήσει την κατάσταση όμως το μόνο που κατάφερε ήταν ένα καλό μακρινό σουτ του Λουίς Αλμπέρτο που ανησύχησε τον Μάνουελ Νόιερ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz52rcppb9pd)

Οι παίκτες του Τούχελ συνέχισαν να απειλούν με τον Σανέ να χάνει σημαντική ευκαιρία με φάουλ καθώς ο Προβεντέλ ήταν στην ουσία εξουδετερωμένος. Ορισμένες όμορφες ενέργειες του Μουσιάλα δημιούργησαν εκ νέου καταστάσεις αλλά η μπάλα όχι απλά δεν έμπαινε στα δίχτυα, αλλά με το ζόρι κατέληγε στην εστία του Ρουμάνου γκολκίπερ. 

Πιο συγκεντρωμένη η Λάτσιο, τη βοήθησε το πέναλτι και η αποβολή του Ουπαμεκανό

Στο δεύτερο μέρος τα πάντα άλλαξαν. Η Λάτσιο βγήκε στον αγωνιστικό χώρο άκρως ανεβασμένη και έχασε μοναδική ευκαιρία σχεδόν με το... καλησπέρα, με τον Νόιερ να λέει "όχι" στον Ίσακσεν ο οποίος πήρε εκπληκτική κάθετη από τον Λουίς Αλμπέρτο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz53saimf729)

Οι "Λατσιάλι" πάταγαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο του "Ολίμπικο" και δεν δεχόντουσαν φάσεις με συνέπεια με εξαίρεση ίσως μία του Μαζραουί που καθυστέρησε από ευνοϊκή θέση στην περιοχή. Ο Κίμιχ προσπαθούσε με διαγώνιες μπαλιές αλλά μάταια. Ένα άτσαλο μαρκάρισμα του Ουπαμεκανό στον Ίσακσεν ανάγκασε τον Λετεσιέ και να υποδείξει πέναλτι αλλά και να τον αποβάλει. Ο Ιμόμπιλε ευστόχησε για το 1-0 και οι Βαυαροί βρέθηκαν για τα καλά με την πλάτη στον τοίχο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz548367zmj5)

Στο τέλος ο Τούχελ προσπάθησε με τρία φορ να καλύψει το κενό του παίκτη λιγότερου αλλά η ομάδα του δεν δημιούργησε το παραμικρό. Απεναντίας, λίγο έλειψε να δεχθεί και δεύτερο γκολ αλλά ο Φελίπε Άντερσον καθυστέρησε από ευνοϊκή θέση με τον Κιμ να τον προλαβαίνει και να κρατά αυτό το 1-0 το οποίο εν τέλει ήταν και το τελικό σκορ.