Σκηνές που δεν αρμόζουν στον θαυμαστό κόσμο του NBA, αλλά περισσότερο σε MMA εκτυλίχθηκαν λίγο πριν από τον αγώνα ανάμεσα στους Σανς και του Ντιτρόιτ Πίστονς στο Φοίνιξ. Ο Στιούαρτ των φιλοξενούμενων επιτέθηκε και γρονθοκόπησε τον Γιούμπανκς των γηπεδούχων λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα.

Θλιβερές στιγμές στο NBA με τον Στιούαρτ των Πίστονς

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στο NBA λίγο πριν από την αναμέτρηση ανάμεσα στους Σανς και τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο Φοίνιξ. Με τις δύο ομάδες να ετοιμάζονται να μπουν στο παρκέ για την καθιερωμένη προθέρμανση, ο Αϊζέια Στιούαρτ των φιλοξενούμενων -που βρίσκεται μάλιστα εκτός δράσης- επιτέθηκε στον Ντρου Γιούμπανκς των "Ήλιων".

Η λύση δόθηκε από τους ψυχραιμότερους που σταμάτησαν την επίθεση του σέντερ των Πίστονς, ο οποίος έριξε γροθιά στον αντίπαλό του ύστερα από μία διαφωνία που είχαν μεταξύ τους. Όπως είναι αναμενόμενο, απειλείται με μεγάλη τιμωρία, με τους Σανς να δηλώνουν:

"Η επίθεση στον Ντρου Γιούμπανκς ήταν αναίτια και τέτοια σκηνικά βίας είναι ανεπίτρεπτα. Στηρίζουμε τον Ντρου και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τις τοπικές Αρχές και το NBA". 

Είχε επιτεθεί και στον ΛεΜπρον παλιότερα σε αγώνα του NBA ο Στιούαρτ

Το γεγονός βέβαια δεν έμεινε εκεί, καθώς, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τις ΗΠΑ, ο Στιούαρτ συνελήφθη για την επίθεση στον Γιούμπανκς από την αστυνομία. Ναι μεν έπειτα από λίγο αφέθηκε ελεύθερος, αλλά οι Αρχές του Φοίνιξ δήλωσαν πως θα συνεχίσουν να ερευνούν το θέμα

Πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο σέντερ των Πίστονς απασχολεί το NBA για ένα τέτοιο σκηνικό, καθώς στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε περιστατικό βίας το 2021. Είχε... κυνηγήσει τον ΛεΜπρον Τζέιμς μέσα στο γήπεδο με αποτέλεσμα να δεχθεί τελικά ποινή δύο αγώνων.

LeBron James Gets EJECTED After Fight With Pistons' Isaiah Stewart