Η φετινή χρονιά του Παναθηναϊκού είναι άκρως επιτυχημένη μέχρι στιγμής καθώς βρίσκεται μέσα και στους τρεις τίτλους που διεκδικεί. Μάλιστα είναι έτοιμος να "ριχτεί" στη μάχη του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στην ΑΕΚ (15/02 18:00). Πληροφορίες όμως από τη Σερβία δείχνουν πως κοιτάει και τις μεταγραφικές του κινήσεις με τον Βασίλιε Μίτσιτς να είναι στις επιλογές

"Κοιτάει τη μεταγραφή του Μίτσιτς για το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός"

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να παίξει τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, οι Σέρβοι φέρνουν στο φως της δημοσιότητας μία είδηση που μπορεί να ταράξει τα νερά στη Euroleague. Πιο συγκεκριμένα ο Σέρβος δημοσιογράφος Νεμάνια Ζόριτς αναφέρεται στην περίπτωση του Βασίλιε Μίτσιτς και του ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού.

Ο γκαρντ των Σάρλοτ Χόρνετς πήρε την απόφαση να περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να δοκιμάσει τη τύχη του στο NBA. Τα πράγματα δεν πήγαν αρχικά όπως τα περίμενε και τώρα οι φήμες για επιστροφή του στην Ευρώπη έχουν "φουντώσει".

Χαρακτηριστικά ο Ζόριτς αναφέρει: "Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί προσεκτικά την περίπτωση του Βασίλιε Μίτσιτς στο NBA και είναι έτοιμος να επενδύσει ένα μεγάλο ποσό για να φέρει πίσω τον Σέρβο στην Ευρώπη. Εάν ο παίκτης αποφασίσει να βγει στην αγορά το καλοκαίρι η Ελληνική υπερδύναμη αναμένεται να κάνει μία μεγάλη προσφορά σε αυτόν".


Δυσκολεύει τον Παναθηναϊκό η ανταλλαγή του Μίτσιτς στο NBA

Ο Βασίλιε Μίτσιτς αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να πάει στο NBA με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ να του κάνουν μία προσφορά που δύσκολα μπορούσε να αρνηθεί. Τα πράγματα όμως για εκείνον δεν πήγαν όπως θα ήθελε με αποτέλεσμα να φύγει από την ομάδα την τελευταία ημέρα των ανταλλαγών.

Εκεί τον υποδέχθηκαν οι Σάρλοτ Χόρνετς και του έδωσαν... χώρο για να αναπτύξει το πλούσιο ταλέντο του. Εκείνος τους δικαίωσε αρχικά στο παιχνίδι κόντρα στους Γκρίζλις αλλά κανείς δεν ξέρει ποιο θα είνα το μέλλον του Σέρβου σούπερ σταρ στο NBA. 

Vasilije Micic 18 Pts 9 Ast On FIRST GAME For HORNETS HIGHLIGHTS