Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει πάρει την απόφαση να κάνει το ΟΑΚΑ την καλύτερη έδρα της Ευρώπης και το αποδεικνύει περίτρανα σε κάθε ευκαιρία. Από τις αλλαγές στα καθίσματα μέχρι και τα σχέδια που έδειξε στους οπαδούς του Παναθηναϊκού όλα φαίνονται εντυπωσιακά.

Αποκάλυψε τα σχέδια για το νέο "στολίδι" του Παναθηναϊκού ο Γιαννακόπουλος

Παρά την απουσία του τα τελευταία χρόνια από την ουσιαστική ενασχόληση του με την ομάδα, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δείχνει πως ήρθε για να... μείνει. Με κάθε του κίνηση δείχνει πως θέλει να κάνει το ΟΑΚΑ την καλύτερη έδρα της Ευρώπης

Μάλιστα, δημοσίευσε ένα βίντεο του στα social media δείχνοντας ορισμένα από τα σχέδια που έχει στο μυαλό του για το γήπεδο με τα αποτελέσματα να είναι εντυπωσιακά. Οι αλλαγές αναμένονται να πάρουν "σάρκα και οστά" από το καλοκαίρι του 2024 και μετά


Στηρίζει την ομάδα ο κόσμος του Παναθηναϊκού και περιμένει τις αλλαγές

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού από τη πλευρά του δείχνει την στήριξη του στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με τα sold out στο γήπεδο να διαδέχονται το ένα το άλλο. Χαρακτηριστικό είναι πως δεν θα πέφτει... καρφίτσα και στο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα στις 22 Μαρτίου! Ένα μήνα δηλαδή μετά με την ΚΑΕ να ανακοινώνει πως δεν υπάρχουν άλλα εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Οι πρώτες κινήσεις έχουν ήδη γίνει με το ΟΑΚΑ Experience να εντυπωσιάζει τους φιλάθλους του "τριφυλλιού". Αναμένονται αλλαγές στα καθίσματα που θα γίνουν πράσινα, ενώ θα υπάρχουν και σουίτες περιμετρικά από τις εξέδρες.