Στην χειρότερη κατάσταση των τελευταίων ετών βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου καθώς μετά την ήττα από τη Λάτσιο βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Champions League. Οι οπαδοί των Βαυαρών αντιδρούν γιατι βλέπουν ορατό το ενδεχόμενο η ομάδα τους να μην κατακτήσει ούτε ένα τίτλο μετά από 13 χρόνια.

Σε δυσμενή θέση η Μπάγερν Μονάχου

Στη δυσκολότερη θέση των τελευταίων χρόνων βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου, καθώς μετά από 13 χρόνια είναι ένα βήμα μακριά από το να μην κατακτήσει ούτε ένα τίτλο. Μέχρι στιγμής έχει χάσει στον τελικό του Σούπερ Καπ από τη Λειψία με 3-0 και αποκλείστηκε στο Κύπελλο Γερμανίας από την ευχάριστη έκπληξη του θεσμού Σααμπρίκεν.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μέσα σε τέσσερις μέρες βλέπει δύο ακόμη στόχους της να απομακρύνονται, καθώς το Σάββατο (10/02) ηττήθηκε στο μεγάλο ντέρμπι της Bundesliga από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν με 3-0 και έμεινε πίσω στη βαθμολογία για πέντε βαθμούς. Γνωρίζοντας ειδικά την εξαιρετική φόρμα που βρίσκεται η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, καταλαβαίνει πως κι αυτός ο τίτλος απομακρύνεται.

Μπάγερ Λεβερκούζεν-Μπάγερν Μονάχου 3-0 (MD 21, 10/02/2024)

Προβληματισμός στους οπαδούς της Μπάγερν για τον Τούχελ

Το τελευταίο της κακό αποτέλεσμα ήρθε για τους "16" του Champions League από την Λάτσιο στην Ιταλία, με τους Βαυαρούς να ηττώνται με 1-0 χάρις σε πέναλτι του Τσίρο Ιμόμπιλε. Με το φάσμα του αποκλεισμού να είναι προ των πυλών, ο κόσμος της γερμανικής ομάδας ζητάει εδώ και τώρα την απομάκρυνση του Τόμας Τούχελ από το πάγκο της ομάδας. 

Προς ώρας ο Γερμανός τεχνικός δείχνει να μην "αγχώνεται" για τη θέση του μιας και στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι επέλεξε να σχολιάσει απλά για το παιχνίδι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz54toxgkygx)

Πολύ άσχημη η εικόνα της Μπάγερν χωρίς επιθετικές λύσεις

Αυτό που δείχνει να προβληματίζει περισσότερο τους φιλάθλους της Μπάγερν Μονάχου είναι η εικόνα της ομάδας καθώς στα πιο κρίσιμα μέχρι στιγμής παιχνίδια της σεζόν δεν κατάφεραν να βρουν καν τον δρόμο προς τα δίχτυα

Χαρακτηριστικό είναι πως οι παίκτες του Τόμας Τούχελ δεν δημιουργούν καλά καλά φάσεις για να απειλήσουν τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο παιχνίδι κόντρα στις "Ασπιρίνες" έκαναν μόλις ένα σουτ στην εστία ενώ κόντρα στους "Λατσιάλι" ούτε ένα!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz53b36nvpkh)