Ο αγώνας της Παναχαϊκής με τον Τηλυκράτη στην Πάτρα άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής του Β' ομίλου της Super League 2. Οι Πατρινοί πραγματοποίησαν σπουδαία ανατροπή νικώντας με 2-1 την ομάδα του Φάνη Γκέγκα την οποία και προσπέρασαν στη βαθμολογία αφήνοντας την στην προτελευταία θέση με 15 βαθμούς ενώ... χαμένος της υπόθεσης βγήκε ο Παναθηναϊκός Β' που υποχώρησε στην τελευταία θέση όμως έχει αγώνα λιγότερο.

Νίκη... ανάσα για την Παναχαϊκή στην "μάχη" της παραμονής στην Super League 2

Η Παναχαϊκή που δεν πραγματοποιεί την πορεία που θα ήθελε στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 γνώριζε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Τηλυκράτη καθώς αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και... παλεύουν να παραμείνουν στην κατηγορία. Εντέλει, οι Πατρινοί... χαμογέλασαν στο τέλος αφού πήραν τη νίκη με ανατροπή επικρατώντας με 2-1.

Οι γηπεδούχοι "άγγιξαν" το γκολ στο 25ο λεπτό του αγώνα με τον Γαϊτανίδη ο οποίος εξαπέλυσε ωραίο σουτ ωστόσο η μπάλα δεν του έκανε το... χατίρι και σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που βρήκαν πρώτοι τον δρόμο προς τα δίχτυα καθώς στο 39ο λεπτό ο Τέρζι σκόραρε και έδωσε το προβάδισμα (0-1) στην ομάδα του.

Το δεύτερο μέρος άνηκε ολοκληρωτικά στην Παναχαϊκή που κατάφερε να φέρει... τούμπα το ματς. Στο 70ο λεπτό ο Μασούρας άνοιξε τον δρόμο για την μεγάλη ανατροπή από την άσπρη βούλα ισοφαρίζοντας σε 1-1 ενώ το νικητήριο γκολ το οποίο πανηγυρίστηκε αρκετά έντονα, σημειώθηκε από τον... λυτρωτή Ζαμόρα στο 88ο λεπτό.

Παναχαϊκή: Κολοβούρης, Μούλντερ (46′ Ντε Τόμας), Μπαξεβάνος, Ζαμόρα, Προύντζος, Ζέκοφ (46′ Καραγιάννης), Νάστος (59′ Πετράτος), Πατρινός, Τραορέ (65′ Αλίμπε), Μασούρας, Γαϊτανίδης (46′ Πέρεζ).

Τηλυκράτης: Τζελέπης, Ρίζος, Ρουγκάλας, Χατζητερζόγλου, Μακρυδάκης (74′ Σπανουδάκης), Πέρεζ (90′ Ουλμάνεν), Μπελέβωνης, Τέρζι (54′ Τόσκα), Περιστέρης (54′ Ντοναλντόνι), Φοφανά (74′ Τεγούσης), Νιφορόπουλος

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής:

Παναχαϊκή - Τηλυκράτης 2-1
18/02 14:00 Ηλιούπολη - Παναθηναϊκός Β'
18/02 15:00 Διαγόρας - Καλαμάτα
18/02 15:00 Χανιά - Γιούχτας
18/02 15:00 Athens Kallithea - Ιωνιός
19/02 16:00 Ολυμπιακός Β' - Αιγάλεω