Μεγάλη νικήτρια της αγωνιστικής στη Super League 2 ήταν η Καλλιθέα που επικράτησε με 2-1 του Ιωνικού κάνοντας μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο μέρος. Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ Β και τον Παναθηναϊκό Β με τον Λεβαδειακό από τη πλευρά του να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο τη διαφορά του στο Βόρειο Όμιλο.

Ανατροπη - χρυσάφι για την Καλλιθέα στη Super League 2

Μεγάλη νίκη με ανατροπή πέτυχε η Καλλιθέα με 2-1 κόντρα στον Ιωνικό και έκανε μεγάλο βήμα για την πρώτη θέση στον Νότιο όμιλο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 34ο λεπτό με τον Σαλίνα και κατάφερα να κλείσουν το ημίχρονο μπροστά στο σκορ. 

Στο δεύτερο μέρος όμως τα πράγματα άλλαξαν με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 70ο λεπτό με τον Ματίγια. Η αποβολή του Ζάχαβι στο 81ο λεπτό άλλαξε τις ισορροπίες στο παιχνίδι, με την Καλλιθέα να πιέζει για να ολοκληρώσει την μεγάλη ανατροπή. Κάτι που κατάφερε δύο λεπτά αργότερα με τον Γιάννη Λουκίνα να κάνει το 2-1 και να δίνει μία σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Συνεχίζει ασταμάτητος στη Super League 2 ο Λεβαδειακός στο Βορειο Όμιλο

Την πορεία του προς την πρώτη θέση της βαθμολογίας στον Βορρά συνεχίζει ο Λεβαδειακός που "πετάει" από νίκη σε νίκη. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου είχε ένα εύκολο μεσημέρι κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας επικρατώντας με 3-0 και ξεμακραίνοντας από τη βαθμολογία.

Το παιχνίδι ήταν από την αρχή του παράσταση για ένα ρόλο με τον Μπαΐροβιτς στο 25ο λεπτό να κάνει το 1-0 και τον Γιάννη Γιαννιώτα εννέα λεπτά αργότερα να κάνει δύο τα τέρματα για την ομάδα του. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε με τον Ρόμο στο 77ο λεπτό να βάζει το "κερασάκι" στην τούρτα για την επικράτηση του Λεβαδειακού.

Δεν αφήνουν σε... ησυχία την Καλλιθέα τα Χανιά

Μεγάλη εντός έδρας νίκη για τα Χανιά κόντρα στον Γιούχτα στο ντέρμπι της Κρήτης με 4-1. Οι γηπεδούχοι - που παραμένουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας - αύξησαν τη διαφορά από τον τρίτο Ιωνικό πετυχαίνοντας όλα τα τέρματα τους στο δεύτερο ημίχρονο.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από ένα "στείρο" πρώτο μέρος τα Χανιά ευτύχησαν να προηγηθούν στο 53ο λεπτό με τον Μανάλη αλλά η απάντηση του Γιούχτα ήταν άμεση με τον Μπρους να κάνει το 1-1 στο 61. Κάπου εκεί όμως οι γηπεδούχοι πήραν το έλεγχο του αγώνα και με δύο γκολ μέσα σε 11 λεπτά (68,79) με τους Λεμονή και Μάναλη σφράγισαν τη νίκη τους. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μίλερ στο 90+3 κάνοντας το 4-1 για την ομάδα του. 

Νίκη - ανάσα για τον Παναθηναϊκό Β με "διπλό" στην Ηλιούπολη

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό Β που πήρε σπουδαίο "διπλό" κόντρα στην Ηλιούπολη. Οι "πράσινοι" που μετά τη νίκη της Παναχαϊκής βρέθηκαν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας πήραν αποτέλεσμα - ανάσα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Προηγήθηκαν μάλιστα μόλις στο 6ο λεπτό με τον Φουρτάδο να ολοκληρώνει την εξαιρετική ανάπτυξη της ομάδας του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz86mss1yoip)
Οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στη συνέχεια στον αγωνιστικό χώρο και πίεσαν για να φτάσουν γρήγορα στην ισοφάριση, διαμαρτυρόμενοι μάλιστα και για πέναλτι σε δύο περιπτώσεις. Τελικά όμως στο 39ο λεπτό ο Παντελίδης κατάφερε να φέρει το μας στα ίσα χάρις σε μία αναμπουμπούλα στην περιοχή του Παναθηναϊκού.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz87qs9i9a6x)
Οι δύο ομάδες πήγαν στο ημίχρονο ισόπαλες με την Ηλιούπολη να έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία με τον "άρχων" της αναμέτρησης πάντως να αφήσει τις φάσεις να εξελιχθούν εκατέρωθεν. Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου οι "πράσινοι" εκμεταλλεύτηκαν την εντυπωσιακή κούρσα του Ταβάρες που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του δίνοντας "έτοιμο" γκολ στον Μπιλάλ που έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz88fxsqhi7t)
Οι γηπεδούχοι παρά τη συνεχόμενη πίεση που άσκησαν δεν έβρισκαν λύσεις για να απειλήσουν τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα στο 86ο λεπτό ο Ταβάρες από δημιουργός να γίνει σκόρερ και να διαμορφώσει το τελικό 1-3 για την ομάδα του που την "ξεκόλλησε" από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz88z4ruryeh)

Σημαντικό βήμα παραμονής για τον Αιολικό

Σημαντική νίκη για την παραμονή του στην κατηγορία πήρε ο Αιολικός που επικράτησε με 3-1 του Απόλλων Πόντου, βυθίζοντας τον κι άλλο στην τελευταία θέση του Βόρειου ομίλου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ν 'Ομο στο 16ο λεπτό, με τον ίδιο παίκτη 20 λεπτά αργότερα να κάνει το 2-0 για την ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και κατάφεραν να μειώσουν στο 40ο λεπτό με τον Τζαλόσι αυξάνοντας τις πιθανότητες τους για ένα καλύτερο αποτέλεσμα στην επανάληψη. Τα πράγματα όμως δεν άλλαξαν γιατι οι γηπεδούχοι κρατούσαν μέχρι το τέλος το αποτέλεσμα κάνοντας μάλιστα τρία τα τέρματα τους στο 89ο λεπτό με τον Ζάκαριτς.

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ κόντρα στην Κοζάνη

Ότι δεν κατάφερε κόντρα στον Καμπανιακό η ΑΕΚ Β το πέτυχε στην Κοζάνη. Η "Ένωση" πήρε σημαντικό "διπλό" στη προσπάθεια της να ξεφύγει από το γκρουπ του υποβιβασμού. Σκόρερ της μεγάλης νίκης ήταν ο Τζούντα Γκαρσία που πετυχαίνει το δεύτερο συνεχομένο γκολ του με τα κιτρινόμαυρα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Κοζάνη να ψάχνει να βρει τρόπους να σκοράρει αλλά εκείνη που το κατάφερε τελικά ήταν η ΑΕΚ με τον Γκαρσία στο 18ο λεπτό. Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, η "Ένωση" και με τη βοήθεια του δοκαριού στο 51ο λεπτό πήρε το τρίποντο και επέστρεψε στις νίκες

Ισόπαλο το Μακεδονικός - Νίκη Βόλου, μεγάλη νίκη για τον Διαγόρα κόντρα στην Καλαμάτα

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ήρθε το παιχνίδι ανάμεσα στον Μακεδονικό και τη Νίκη Βόλου, με τις δύο ομάδες παραμένουν στην τέταρτη και την τρίτη θέση της βαθμολογίας αντίστοιχα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης παρόλο που έπαιζε με 10 παίκτες από το 38ο λεπτό λόγω αποβολής του Πέδρο Λούκας κράτησε το αποτέλεσμα και δεν άφησε τους φιλοξενούμενους να ξεφύγουν βαθμολογικά.

Μεγάλη εντός έδρας νίκη πέτυχε ο Διαγόρας που επικράτησε με 1-0 της Καλαμάτας με γκολ του Λιεσάι στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι μάλιστα έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 92ο λεπτό χάρις σε δεύτερη κίτρινη του Μουντέ αλλά κράτησαν το αποτέλεσμα και μείωσαν τη διαφορά στους τέσσερις βαθμούς από την πέμπτη "μαύρη θύελλα".