Γνωστός έγινε ο διαιτητής της ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Ο Elite ρέφερι θα είναι ο Γερμανός Ντάνιελ Σίμπερτ, που έχει σφυρίξει παλαιότερα ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες για τα play off της Super League.

Ο Ντάνιελ Σίμπερτ στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ για το Κύπελλο

Με Γερμανό διαιτητή θα διεξαχθεί η ρεβάνς ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος στη Λεωφόρο. Ο Ντάνιελ Σίμπερτ θα διευθύνει τον αγώνα, με τους "πράσινους" να θέλουν να υπερασπιστούν το 0-1 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Γιαν Σάιντελ και Ράφαελ Σολτίν. Τη θέση του τέταρτου θα πάρει ο Στέφανος Κουμπαράκης, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο επίσης Γερμανός Μπένγιαμιν Κόρτους.

Έχει σφυρίξει ξανά στο παρελθόν ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός ο Σίμπερτ

Ο Γερμανός διαιτητής έχει βρεθεί στο παρελθόν ξανά στην Ελλάδα για να σφυρίξει παιχνίδια των ελληνικών ομάδων. Μάλιστα βρισκόταν πέρυσι στην Τούμπα στο παιχνίδι για την 5η αγωνιστική των play off ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, με το "τριφύλλι" να φεύγει θριαμβευτής με 1-2 από τη Θεσσαλονίκη.

Φέτος ο Σίμπερτ έχει διαιτητεύσει 11 αγώνες στην Bundesliga αλλά και δύο αγώνες Champions League μεταξύ άλλων, με τον 39χρονο διαιτητή να έρχεται πρώτη φορά φέτος στη χώρα μας.