Παρ' ότι στην Μπάγερν Μονάχου υπερθεματίζουν τη στήριξή τους στο εγχείρημα του Τόμας Τούχελ, τα γερμανικά και τα διεθνή media τονίζουν ότι η κλεψύδρα για τον Γερμανό τεχνικό έχει αδειάσει και δεν θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας. Η νέα ήττα από την Μπόχουμ για την 22η αγωνιστική της Bundesliga, με σκορ 3-2, που άφησε τους Βαυαρούς οκτώ βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερ Λεβερκούζεν, μαζί με τον πρότερο... άτιμο βίο της Μπάγερν σε ό,τι αφορά τους προπονητές -με τελευταίο στίγμα την απόλυση του ομοσπονδιακού, πλέον, τεχνικού Γιούλιαν Νάγκελσμαν την άνοιξη του 2023- έχει βάλει στις... mediaκές ράγες το νέο προπονητή. 

Παρ' όλα αυτά, τονίζεται ότι δεν πρόκειται να αναλάβει κάποιος από τους προπονητές που φέρονται ως διάδοχοι πριν την έναρξη της προσεχούς περιόδου, δηλαδή το 2024-25.

Μπάγερν Μονάχου: Τα φαβορί και το... άνεργο αουτσάιντερ


Ως αντικαταστάτες του Τούχελ φέρονται ο Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος δεν έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, και ο Ζινεντίν Ζιντάν, που είναι μια εμβληματική προσωπικότητα και δεν έχει δουλέψει από το 2021, όταν έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Πάντως, προέκυψε ακόμα ένα όνομα, του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Αυτό το όνομα έδωσε το γερμανικό Sky. Τον Σόλσκιερ απέλυσε τον Νοέμβριο του 2021 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν έχει εργαστεί ξανά. Φέρεται στην Μπάγερν να έχουν και αυτό το όνομα στη λίστα.