Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τίμησε το εθνόσημο στο Davis Cup οδηγώντας την Ελλάδα στο World Group 1. Ο Έλληνας τενίστας σε συνέντευξη του στα μέσα του Μεξικού σχολίασε πως θα προτιμούσε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες από μία νίκη σ' ένα Grand Slam.

Τσιτσιπάς: "Προτιμάω χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες αντί για Grand Slam"

Το τουρνουά στο Μεξικό είναι η ευκαιρία για τον Στέφανο Τσιτσιπά να πάρει ξανά τα πάνω του. Ο Έλληνας πρωταθλητής θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Λος Κάμπος και μίλησε αναφορικά μ' αυτό και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στα τοπικά μέσα της χώρας. 

Ο Τσιτσιπάς μάλιστα έδειξε την προτίμηση του διαλέγοντας ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο σε σχέση με την απόκτηση ενός Grand Slam. Συνέχισε αναφέροντας: "Χωρίς αμφιβολία θα ήταν μια χαρούμενη ιστορία για τη χώρα μου, σπουδαία ιστορία για το άθλημα και θα είχε μεγάλη επιρροή στο τένις στην Ελλάδα. Ελπίζω να κάνω κάτι σπουδαίο εκεί".


Τσιτσιπάς: "Είναι πιθανόν να βρεθώ με τη Σάκκαρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες"

Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς σχολίασε και το ενδεχόμενο να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες συμπαίκτης με τη Μαρία Σάκκαρη.

"Είναι μια πιθανότητα, αλλά πρέπει να λάβω υπ' όψιν πολλά πράγματα πριν πάρω αυτή την απόφαση. Το σώμα μου δεν είναι από σίδερο, πρέπει να σιγουρευτώ ότι δεν θα τραυματιστώ ή θα ρισκάρω αν παίξω μονό, διπλό και μεικτό διπλό. Μπορεί να είναι υπερβολικό", δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.