Η Νάπολι έφερε 1-1 με την Μπαρτσελόνα στην πρώτη κόντρα των δύο ομάδων για την φάση των "16"του UEFA Champions League, όπου "μίλησαν" οι μπόμπερ των δύο ομάδων, Βίκτορ Όσιμεν, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Μια αναμέτρηση που είχε πολλές ιδιαιτερότητες καθώς η Νάπολι μόλις την Δευτέρα έλυσε τη συνεεργασία της με τον Βάλτερ Ματσάρι. Κάτι που έκανε γνωστό ο ιδιόρρυθμος πρόεδρος των "παρτενοπέι", Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις μέσω του προφίλ του στο twitter. Στο ίδιο μήνυμα έκανε γνωστό πως νέος τεχνικός αναλαμβάνει ο Φρανσέσκο Καλτσόνα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czb3ul90rphl)

Στην αντίπερα όχθη για την Μπαρτσελόνα υπάρχει μεγάλη κουβέντα για τον Τσάβι. Ο οποίος έχει ανακοινώσει πως θα αποχωρήσει το καλοκαίρι αλλά γίνονται σκέψεις απομάκρυνσης του από τον πάγκο νωρίτερα.

Οι Λεβαντόφσκι, Όαιμεεν καθόριαν το Νάπολι - Μπαρτσελόνα

Κάπως έτσι και η εικόνα των δύο ομάδων στο μεταξύ τους ματς δεν ήταν αντάξια των ονομάτων τους. Στο πρώτο ημίχρονο μάλιστα έγιναν ελάχιστα πράγματα.

Το πρώτο ήταν πως ο 16χρονος Λαμίν Γιαμάλ έγινε ο νεαρότερος παίκτης που αγωνίζεται με την Μπαρτσελόνα σε νοκ άουτ φάση στο Champions League.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czb1ctv5amip)
Το δεύτερο ήταν δύο φάσεις με τους Λεβαντόφσκι, Γκουντογκάν, τις οποίες σταμάτησε ο γκολκίπερ της Νάπολι, Άλεξ Μερέτ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czb1dwslz11l)
Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα ήταν πιο κινητική και κατάφερε να σκοράρει στο 60' με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czb1krfp3kyx)
Όσο πέρναγε η ώρα η Νάπολι έπαιρνε μέτρα στο γήπεδο για να καταφέρει να ισοφαρίσει με τον Όσιμεν στο 75' και το σκορ να μην αλλάζει έως το φινάλε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czb2nfplxtp5)