Μόνο και μόνο όταν τον βλέπεις να αγωνίζεται, το καταλαβαίνεις πως το ταλέντο του είναι ασύλληπτο. Ο Μάνος Ζερδεβάς είναι ένας εκ των πέντε υποψηφίων για ευρωπαίος αθλητής της χρονιάς στο πόλο με τις προσπάθειές του να αντεμείβονται με τον καλύτερο τρόπο. Ο τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας και του Ολυμπιακού θα διεκδικήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του αυτό το βραβείο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz42b061sl8x)

Ο 26χρονος πραγματοποίησε μια σπουδαία σεζόν και ήταν εκ των ηγετών της σπουδαίας ομάδας του Βλάχου που πήρε το ασημένιο μετάλλιο στη Φουκουόκα. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μάλιστα αναδείχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας αποδεικνύοντας του λόγου το αληθές. Με τον Ολυμπιακό έφτασε μέχρι και τους 8 του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Συνυποψήφιοί του για το βραβείο του κορυφαίου ευρωπαίου αθλητή πόλο στα European Aquatics Awards ο Ισπανός παγκόσμιος πρωταθλητής Φελίπε Περόνε καθώς και ο συμπατριώτης του Άλβαρο Γρανάδος, ο Ούγγρος Γκέργκο Ζαλάνκι και ο Ιταλός Φραντσέσκο Ντι Φούλβιο.

Φέτος ο Έλληνας αθλητής διανύει μια αντίστοιχη χρονιά με την ομαδάρα του Βλάχου να παίρνει την πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα και να προκρίνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού όπου θα τα δώσει όλα για μετάλλιο!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz424fzaafop)