Μπορεί η άτυπη "κατάρα" του να χτυπάει και στη Γερμανία φέτος, όμως στην πραγματικότητα μόνο αυτός δεν φταίει. Ο Χάρι Κέιν με δύο γκολ (το δεύτερο στις καθυστερήσεις) χάρισε ακόμη μια νίκη στην Μπάγερν, αυτή τη φορά απέναντι στη Λειψία, έφτασε τα 27 γκολ στο πρωτάθλημα και την κράτησε στη δεύτερη θέση και το -8 από την κορυφή της Bundesliga, εκεί όπου βρίσκεται βεβαίως η φανταστική Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο η οποία επέκτεινε το σερί της κόντρα στην Μάιντς.

Last-Minute Hero Harry Kane!! | FC Bayern München - RB Leipzig 2-1 | Highlights | MD 23 – Bundesliga

Μόνο ο Κέιν μπορούσε να δώσει τη νίκη στην Μπάγερν

Στο πρώτο μέρος η Λειψία κατάφερνε έστω και τελευταία στιγμή να ανακόψει όποιες προσπάθειες έκανε η Μπάγερν να φτάσει στην περιοχή του Μπλάσβιτς. Τις λίγες φορές που αυτό συνέβαινε, ο Αυστριακός ήταν έτοιμος να αντιδράσει. Η Λειψία είχε τις ευκαιρίες να βγει στην κόντρα όμως δεν κατάφερε να περάσει το δίδυμο των Ντε Λιχτ και Ντάιερ ώστε να φτάσει στον Νόιερ.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες ανοίχτηκαν περισσότερο με την Μπάγερν να ανοίγει το σκορ με τον Χάρι Κέιν να εκμεταλλεύεται εξαιρετική τελική πάσα του Μουσιάλα που προσπαθούσε συνεχώς να διασπάσει εκείνος την άμυνα των "Ταύρων".

Οι "Βαυαροί" όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν το μομέντουμ του 1-0 και οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ταχύτητα. Ο Σέσκο έχασε δύο τελικές με τον Νόιερ να τον σταματά όμως η τρίτη ήταν και η φαρμακερή με τον Γερμανό τερματοφύλακα να πέφτει από την άλλη.

Το 1-1 έμοιαζε να μένει μέχρι το φινάλε με την Μπάγερν να μη βρίσκει λύσεις. Όμως μετά από μια πλαγιοκόπηση του Τσούπο-Μοτίνγκ, ο Κέιν βρήκε το χώρο που ήθελε και εκτέλεσε τον Μπλάσβιτς για το 2-1 βάζοντας "φωτιά" στην Αλιάνζ Αρίνα με την Μπάγερν εν τέλει να παίρνει τη νίκη.