Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη που πέτυχε κόντρα στη Φερεντσβάρος, πήρε τη πρόκριση για τους "16" του Europa Conference League. Εκεί θα βρει απεναντί του την Μακάμπι Τελ Αβίβ με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στο "Γ. Καραϊσκάκης" στις 7 Μαρτίου και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα στην Σερβία. Ένας γεγονός που σύμφωνα με τους Ισραηλινούς θέλει να το αλλάξει και να μεταφέρει τον αγώνα στην Ουγγαρία.

Τα δεδομένα για τη ρεβάνς Ολυμπιακού - Μακάμπι για το Europa Conference League

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ μετά τα γεγονότα που συμβαίνουν στο Ισραήλ τους τελευταίους μήνες αναγκάζεται να δώσει τους εντός έδρας αγώνες της μακριά από το... σπίτι της, είτε μιλάμε για Europa Conference League στο ποδόσφαιρο, είτε για Euroleague στο μπάσκετ. 

Η έδρα που την φιλοξενούσε στα παιχνίδια της στη φάση των ομίλων ήταν το γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα γνωστό και ως "TSC", αλλά στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό θέλουν να το αλλάξουν αυτό για να μπορούν να έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους για τη ρεβάνς κόντρα στους "ερυθρόλευκους".

Θέλει να αλλάξει την έδρα η Μακάμπι για τον επαναληπτικό του Europa Conference League

Πιο συγκεκριμένα, πληροφορίες από το Ισραήλ αναφέρουν πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα ζητήσει από την UEFA να αλλάξει η έδρα της και να μεταφερθεί στην Ουγγαρία. Ο λόγος είναι για να μπορέσει να γίνει το παιχνίδι με κόσμο και να έχει τους φιλάθλους της στο πλευρό της.

Η UEFA είναι εκείνη που στο τέλος θα πάρει την απόφαση για το τι μέλλει γεννέσθαι αναφορικά με το παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για τις 14 Μαρτίου (22:00) και θα είναι το δεύτερο της σειράς.