Ένα απρόσμενο γεγονός συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ιντερνασιονάλ κόντρα στη Γκρέμιο για το πρωτάθλημα Βραζιλίας, με τη μασκότ των γηπεδούχων να κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση προς την ρεπόρτερ που βρισκόταν στο γήπεδο, Ζιζέλ Καμπέλ.

Σεξουαλική επίθεση από μασκότ στη Βραζιλία προς ρεπόρτερ του αγώνα

Η Βραζιλιάνα δημοσιογράφος κατέθεσε από τη πλευρά της καταγγελία για σεξουαλική επίθεση κατά τη διάρκεια του αγώνα σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως τα πράγματα χειροτέρεψαν κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του τελευταίου γκολ που πέτυχε η Ιντερνασιονάλ στο παιχνίδι.

"Δυστυχώς ο αγώνας κατέληξε σε σεξουαλική παρενόχληση από τη μασκότ προς εμένα. Άλλη μια μέρα που οι γυναίκες θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους στο ποδόσφαιρο και υποφέρουν με ηλίθιους που είναι εγκληματίες. Θα πάω μέχρι το τέλος για να μην το περάσει καμία άλλη γυναίκα", δήλωσε η Καμπέλ.

Στη συνέχεια ανέφερε πως από την αρχή υπήρχε μία περίεργη συμπεριφορά από τη πλευρά της μασκότ αλλά στο τελευταίο γκολ τα γεγονότα ξέφυγαν, με τη μασκότ της Ιντερνασιονάλ να της σπρώχνει το κεφάλι με σκοπό να φιληθούν, σχολιάζοντας πως: "Μπορούσα να ακούσω τον κρότο του φιλιού και να νιώσω τον ιδρώτα του"