Ο φιναλίστ του Γουίμπλεντον, Ματέο Μπερετίνι επιβεβαίωσε σε συνέντευξη του το τέλος της σχέσης του με την Μελίσα Σάτα, με τον Ιταλό τενίστα και την σεξομανή σύντροφο του να έχουν πλέον τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από 12 μήνες κοινής πορείας.

Τίτλοι τέλους στη σχέση του Μπερετίνι με την... σεξομανή Σάτα

Ο 27χρονος τενίστας παραδέχθηκε πως εκείνος και η παρουσιάστρια χώρισαν, έχοντας κρατήσει όμως καλές επαφές μεταξύ τους. Χαρακτηριστικά ο Ιταλός δήλωσε: "Η Μελίσα και εγώ δεν είμαστε πλέον μαζί. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είχαμε μια όμορφη, έντονη σχέση, έχουμε μεγάλο σεβασμό ο ένας για τον άλλον.

Δεν θα επεκταθώ περισσότερο, δεν μου αρέσει να μοιράζομαι την προσωπική μου ζωή πάρα πολύ. Δεν συνέβη κάτι ιδιαίτερο, πρέπει να την ευχαριστήσω για αυτή την περίοδο που ζήσαμε μαζί πολύ έντονα παρά τις δυσκολίες της υπόθεσης".



Η αγωνιστική καθίζηση του Μπερετίνι και οι σχέσεις της Σάτα με αστέρες

Η Μελίσα Σάτα εκτός από παρουσιάστρια είναι και μοντέλο, ενώ έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στους αθλητικούς αστέρες καθώς ο Μπερετίνι δεν ήταν ο πρώτος που σύναψε σχέση η Ιταλίδα.

Στο παρελθόν τα είχε με τον πρώην επιθετικό της Ίντερ, Κριστιάν Βιέρι την περίοδο μάλιστα που η Ιταλία βρισκόταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 με την Σάτα να υποστηρίζει με τον... τρόπο της την ομάδα.

Είχε συνάψει επίσης δεσμό με τον αείμνηστο Κόμπι Μπράιαντ, αναγκάζοντας μάλιστα τη σύζυγο του εκείνη την περίοδο, να καταθέσει αίτημα διαζυγίου. Τελικά, παντρεύτηκε τον Κέβιν Πριν Μπόατενγκ, με τον οποίο απέκτησε μάλιστα και έναν γιο που πλέον είναι εννέα χρονών. 

Αρκετοί αναφέρουν πως ένας από τους λογους της αγωνιστικής... πτώσης του Ματέο Μπερετίνι είναι η σχέση του με την Μελίσα, καθώς η θέληση της για πολύ... σεξ οδήγησε τον Ιταλό τενίστα σε διαδοχικούς τραυματισμούς.

Για αυτό το λόγο υπήρξαν αρκετές ευθύνες προς την παρουσιάστρια πως η "καθίζηση" του Μπερετίνι οφείλονταν στο ιδιαίτερο αυτό... πρόβλημα της, με τις φήμες που τους ήθελαν να αποκτούν ένα παιδί να ανήκουν πλέον στο παρελθόν.