Βαρύς ήταν ο πέλεκυς για τους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες στη Super League κόντρα σε Λαμία και Κηφισιά. Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ παρά τις ευκαιρίες που είχε, δεν κατάφερε να πάρει τις νίκες που χρειαζόταν με αποτέλεσμα να χάσει τέσσερις πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του πρωταθλήματος.

Πρόστιμο 200.000 ευρώ "έριξε" ο Αλαφούζος στους παίκτες του Παναθηναϊκού

Η δεύτερη σερί ισοπαλία στη Λεωφόρο για τη Super League αυτή τη φορά κόντρα στην Κηφισιά ήταν η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι για τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού είδε την ομάδα του να χάσει τέσσερις πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την επιστροφή στον τίτλο και αποφάσισε να "ρίξει" πρόστιμο στους παίκτες του.

Πιο συγκεκριμένα, λίγες ημέρες μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και το πριμ των 500.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε πρόστιμο 200.000 ευρώ για τις κακές εμφανίσεις και τις ισοπαλίες κόντρα σε Λαμία και Κηφισιά.

Κινδυνεύει ακόμη και η τρίτη θέση μετά τις ισοπαλίες για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός εκεί που βρισκόταν στη πρώτη θέση της βαθμολογίας με τα δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, έπεσε στην τρίτη με τον Ολυμπιακό να καραδοκεί, μιας και βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω του.

Ο ιδιοκτήτης της "πράσινης" ΠΑΕ, ήθελε να ξυπνήσει τους παίκτες του πριν το τρένο... φύγει, μιας και την Τετάρτη (28/02) αντιμετωπίζουν τον Άρη στη Λεωφόρο, σ' ένα παιχνίδι δυσκολότερο των προηγούμενων. Ο Φατίχ Τερίμ έδειξε πως δεν ανησυχεί για την κατάσταση της ομάδας και δήλωσε πως "στα playoffs θα πάρουν πίσω ό,τι έχασαν σε αυτούς τους δύο αγώνες".