Ο Ολυμπιακός Κ19 επέστρεψε από το 0-2 κόντρα στη Λανς και με μία μεγάλη ανατροπή πήρε την πρόκριση για τους "8" του UEFA Youth League. Οι παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου δεν το έβαλαν κάτω στιγμή και έφτασαν σ' ένα τεράστιο επίτευγμα, το οποίο και πανηγύρισαν δεόντος στο φινάλε μετά τη διαδικασία των πέναλτι.

Ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στους "8" του UEFA Youth League

Με τον Κωστούλα να ευστοχεί στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και τον Πνευμονίδη να εκμεταλλεύεται το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, ο Ολυμπιακός μπήκε για τα καλά στη διεκδίκηση της πρόκρισης κόντρα στη Λανς, την οποία και πανηγύρισε στη διαδικασία των πέναλτι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czgt8ovh4d2p)
Οι "ερυθρόλευκοι μπέμπηδες" έφτασαν σε μία μεγάλη ανατροπή, την οποία πανηγύρισαν με τον κόσμο στο πλευρό τους, που αποφάσισε Τετάρτη μεσημέρι να αφήσει την ξεκούραση του σπιτιού του και να πάει στο "Γ. Καραϊσκάκης" να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών του Ολυμπιακού.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czgt1me5z4w1)

Τρελοί πανηγυρισμοί από παίκτες και οπαδούς του Ολυμπιακού για την πρόκριση

Η στήριξη του κόσμου σε συνδυασμό με την αυταπάρνηση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου έδωσαν στην ομάδα του Πειραιά μία τεράστια πρόκριση στους "8" του UEFA Youth League, την οποία πανηγύρισε στο φινάλε, τραγουδώντας με τους οπαδούς της.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czgt4hochkf5)

Οι "ερυθρόλευκοι" περιμένουν τον αντίπαλό τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, με μία εκ των Μπάγερν Μονάχου και Φέγενορντ να βρίσκεται στον δρόμο του Ολυμπιακού για τα ημιτελικά του UEFA Youth League.

panhgyrismoi_olympiakou
panhgyrismoi_olympiakou_1
panhgyrismoi_olympiakou_2
panhgyrismoi_olympiakou_3