Από πρόσωπο... λατρείας στη Βραζιλία, ο Ντάνι Άλβες κατέληξε να είναι πρόσωπο μίσους μετά την ενοχή του από την Εισαγγελία της Βαρκελώνης για τον βιασμό μιας 23χρονης κοπέλας, για τον οποίο και καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκισης. Στη γενέτειρά του, οι αντιδράσεις συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, αφού οι κάτοικοι του Ζουαζέιρο βανδάλισαν το άγαλμά του με μπογιά.

Πέταξαν μπογιά στο άγαλμα του Ντάνι Άλβες στη Βραζιλία

Ο Ντάνι Άλβες που κρίθηκε ένοχος από την Εισαγγελία της Βαρκελώνης, θα περάσει τα επόμενα 4,5 χρόνια στη φυλακή για τον βιασμό μιας 23χρονης κοπέλας σε νυχτερινό κέντρο στην Ισπανία. Ο παλαίμαχος παίκτης της Μπαρτσελόνα ήταν κάποτε πρόσωπο λατρείας στη Βραζιλία, ωστόσο μετά την ενοχή του ο ίδιος είναι ανεπιθύμητος.

 
Οι κάτοικοι της γενέτειράς του Ζουαζέιρο, αφού βανδάλισαν δύο φορές το άγαλμά του και ζήτησαν από το δημοτικό συμβούλιο της πόλης να καταστραφεί, δεν σταμάτησαν εκεί, αφού το βανδάλισαν εκ νέου, αυτή τη φορά με μπογιά. Τονίζεται ότι το συγκεκριμένο άγαλμα του άλλοτε αστέρα της εθνικής Βραζιλίας χτίστηκε προς τιμήν του το 2020 στη γενέτειρά του, Ζουαζέιρο.