Η 26η αγωνιστική της Super League βρίσκεται προ των πυλών, με την ΚΕΔ να ανακοινώνει τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της Κυριακής (03/02) όπου και θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε στο ντέρμπι του Άρη με την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης", με την "Ένωση" να συναινεί στο αίτημα των Θεσσαλονικιών στην ΚΕΔ που ζήτησαν να "σφυρίζουν" τα ντέρμπι τους Έλληνες διαιτητήτες, κάτι που μπορεί να γίνει αν και εφόσον υπάρχει η συναίνεση της αντίπαλης ομάδας. Τονίζεται ότι έως τώρα, καμία άλλη ομάδα δεν το είχε αποδεχτεί. Στο VAR θα είναι ο Ολλανδός, Κλέι Ρούπερτι.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος "σφυρίζει" το ντέρμπι του Άρη με την ΑΕΚ στην Super League

Ελληνική "σφυρίχτρα" θα έχει το ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής της Super League μεταξύ του Άρη και της ΑΕΚ, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να ορίζεται στο "Κλεάνθης Βικελίδης" κατόπιν συναίνεσης της "Ένωσης" στο αίτημα που είχε καταθέσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης στην ΚΕΔ για τον ορισμό Ελήνων ρέφερι στα δικά της παιχνίδια. Στο VAR θα είναι ο Ολλανδός, Κλέι Ρούπερτι.

Από κει και πέρα, ο Βεργέτης θα διευθύνει την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό με VAR τον Παπαπέτρου ενώ ο Τσαγκαράκης θα είναι ο άρχων στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο στον οποίο θα βρίσκεται ο Διαμαντόπουλος στο VAR. Το Λαμία - ΠΑΟΚ θα "σφυρίξει" ο Πουλικίδης με VAR τον Κουμπαράκη. Υπενθυμίζεται ότι όλα τα ματς της 26ης αγωνιστικής έχουν οριστεί για την Κυριακή (03/03) με ώρα έναρξης στις 19:30.

Αναλυτικά οι ορισμοί των διαιτητών για την 26η αγωνιστική της Super League:

Κυριακή 3 Μαρτίου, 19:30

Άρης-ΑΕΚ: Σιδηρόπουλος (Κωσταράς, Δημητριάδης, 4ος Παπαδόπουλος, VAR: Ρούπερτι, Ψαρρής)

Κηφισιά-Παναιτωλικός: Γκορτσίλας (Νικολαΐδης, Διαμαντής, 4ος Τσέτσιλας, VAR: Τσακαλίδης, Σαμοΐλης)

Ολυμπιακός-ΟΦΗ: Τσαγκαράκης (Σινιοράκης, Καραλής, 4ος Κατοίκος, VAR: Διαμαντόπουλος, Κωνσταντίνου)

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: Χρ.Βεργέτης (Φωτόπουλος, Κούλα Χασάν, 4ος Περράκης, VAR: Παπαπέτρου, Δ.Βεργέτης)

Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης: Ευαγγέλου (Νικολακάκης, Χριστοδούλου, 4ος Κατσικογιάννης, VAR: Τζήλος, Απτόσογλου)

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος: Βάτσιος (Θ.Μωυσιάδης, Νίκζας, 4ος Τσιμεντερίδης, VAR: Πολυχρόνης, Τζιουβάρας)

Λαμία-ΠΑΟΚ: Πουλικίδης (Μεϊντάνας, Καραγκιζόπουλος, 4ος Γκάμαρης, VAR: Κουμπαράκης, Στεφανής)