Ο Σέρχιο Αραούχο "έκλεψε" τις εντυπώσεις στη νίκη της ΑΕΚ Β' επί του Απόλλωνα Πόντου στα Σπάτα, με την "Ενωση" να "ισοπεδώνει" με 4-0 τον Απόλλωνα Πόντου και τον Αργεντινό επιθετικό που με δική του επιθυμία αγωνίστηκε με την "κιτρινόμαυρη" φανέλα της δεύτερης ομάδας του συλλόγου για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του να παίρνει από το... χέρι τους μικρούς και να τους οδηγεί στους τρεις βαθμούς υπό το βλέμμα του Ματίας Αλμέιδα και των συμπαικτών του για το εξ' αναβολής ματς της Super League 2. Νίκησε την Κοζάνη ο ΠΑΟΚ Β' με... υπογραφή Δαρέλα και ανέβηκε στην έκτη θέση.

ΑΕΚ Β' - Απόλλων Πόντου 4-0: Καταιγιστική εμφάνιση και νίκη με... λάμψη Αραούχο

Με τον Σέρχιο Αραούχο να... λύνει και να δένει στον αγωνιστικό χώρο, η ΑΕΚ Β' με καταιγιστική εμφάνιση και τον Αργεντινό φορ σε... μεγάλα κέφια να παίρνει τη νίκη με το εμφατικό 4-0 επί του Απόλλωνα Πόντου τον οποίο και υποδέχτηκε στα Σπάτα. Με το περιβραχιόνιο του αρχηγού αγωνίστηκε ο Αραούχο που μετά από επιθυμία του ίδιου αγωνίστηκε με την δεύτερη ομάδα του συλλόγου προκειμένου να βρει αγωνιστικό ρυθμό και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του μετά τον τραυματισμό του ενόψει των σημαντικών ματς που ακολουθούν με την ομάδα του στα playoffs. Μάλιστα, το παρών έδωσαν στα Σπάτα τόσο ο Ματίας Αλμέιδα με τους συενεργάτες τους όσο και κάποιοι συμπαίκτες του.

almeida-spata
paiktes-spata

O Aραούχο που ξεκίνησε και στο αρχικό σχήμα παίρνοντας φανέλα βασικού, "έλυσε" τον γόρδιο δεσμό στο ματς στο 37ο λεπτό του αγώνα με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από "γλυκιά" σέντρα από τα αριστερά ενώ ο Ραντόνια διπλασίασε τα τέρματα της "Ένωσης" στο 44ο λεπτό. Ο Χριστόπουλος έβαλε βρίσκει και αυτός με τη σειρά του τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 83ο λεπτό ενώ ο Σκόνδρας το... κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 4-0 στο 90+2' και έτσι οι "κιτρινόμαυροι" ανέβηκαν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με απολογισμό 28 πόντων. Από την άλλη, ο Απόλλων Πόντου παρέμεινε στην τελευταία θέση με μόλις 11 βαθμούς.

ΑΕΚ Β'-Απόλλων Πόντου: Το γκολ του Σέρχιο Αραούχο

ΑΕΚ Β (Κούστας): Γκίνης, Ρόκσον, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Κανελλόπουλος (77′ Πήλιος), Σαμπανάτζοβιτς, Φοφανά (46′ Ρουκουνάκης), Μαχαίρας (64′ Σκόνδρας), Κάτσικας (46′ Τζούντα Γκαρσία), Αραούχο, Θεοδωρίδης (64′ Χριστόπουλος)

Απόλλων Πόντου (Καλί – Καλαϊτζίδης): Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι, Ζαπουνίδης (20′ Μαρτίνεζ), Αμαραντίδης, Φλένσμποργκ, Μουμίν, Λαμπίρης, Ακένα (75′ Μπούμπας), Αγκουάδο (20′ Ίννος), Σαχόλλι


ΠΑΟΚ Β' - Κοζάνη 1-0: Πήρε το τρίποντο ο "δικέφαλος του βορρά" με... υπογραφή Δαρέλα

Ο ΠΑΟΚ Β' πήρε τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Κοζάνη της οποίας επιβλήθηκε με 1-0 στο εξ αναβολής παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2. Ο "δικέφαλος του βορρά" ανέβηκε στην έκτη θέση φτάνοντας τους 27 βαθμούς ενώ η Κοζάνη παρέμεινε στην ένατη θέση έχοντας συγκεντρώσει 21 βαθμούς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Αργύρης Δαρέλας ο οποίος άνοιξε λογαριασμό στο ματς στο 13ο λεπτό ευστοχώντας από το σημείο του πέναλτι. Στη συνέχεια, αν και οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και κυνήγησαν την ισοφάριση δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα ενώ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να υπερασπιστούν το υπέρ τους προβάδισμα έχοντας και κάποιες καλές στιγμές στη συνέχεια και έτσι το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.

ΠΑΟΚ Β' (Αλεξιάδης)
: Μπαλωμένος, Φίλων, Τασιούρας, Κωττάς (44′ Σνάουτσνερ), Παντεκίδης, Τσοπούρογλου, Γιαξής, Σπυράκος, Γκούμας (62′ Σαποβάλοφ), Δαρέλας, Κανίς (62′ Νινούα)

Κοζάνη (Διγκόζης): Μπογκάντοβιτς, Πάνος, Τάτσης, Σουλιώτης, Ίτσιος, Παπαδόπουλος Ι., Κούφας (46′ Γιάκος), Σιατραβάνης (66′ Ποζατζίδης), Καλλέργης, Μαξίμοβιτς, Γραμμένος