Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Βόλο στις 19:30 την Κυριακή, 3 Μαρτίου, για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Super League. Οι "ερυθρόλευκοι" προέρχονται από την έκτιση ποινής κεκλεισμένων των θυρών, στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης την περασμένη Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, και ο ορισμός του Παναγιώτη Σταμπουλή ως παρατηρητή από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ) ανάγκασε την ΠΑΕ Ολυμπιακός να αποστείλει επιστολή τόσο στην Επιτροπή όσο και στους υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση και υπουργό Επικρατείας, Άκη Σκέρτσο, ζητώντας την ανάκλησή του. 

Οι "ερυθρόλευκοι", που δεν θέλουν να στερηθούν τον κόσμο τους στα εντός έδρας παιχνίδια των Play off, τονίζουν ότι ο παρατηρητής είναι υποστηρικτής άλλης ομάδας και μάλιστα άφησε υπόνοια ότι αυτό το συναίσθημα είναι κριτήριο για τη συμπεριφορά του. 


Ολυμπιακός: Η επιστολή που απέστειλε


Είναι απορίας άξιο πως η Επιτροπή σας σε ένα τέτοιο σημείο του πρωταθλήματος προέβη σε έναν τέτοιο ορισμό ενός προσώπου με αυτά τα χαρακτηριστικά όταν πλέον από το ρόλο και τη θέση των Παρατηρητών της ΔΕΑΒ μπορεί να προκύψει σαφής διαμόρφωση των όρων διεξαγωγής του Πρωταθλήματος.

Υποθέτουμε ότι η πολιτική ηγεσία, τόσο του Υπουργείου όσο και ευρύτερα, δεν προχώρησε στις νομοθετικές πρωτοβουλίες ώστε να μετατραπεί η ΔΕΑΒ σε εργαλείο αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής των αθλητικών διοργανώσεων, ούτε για να χρησιμοποιηθούν οι Παρατηρητές της ΔΕΑΒ ως εργαλεία επιτηδείων ή για να συμπεριφέρονται σύμφωνα με τις οπαδικές τους προτιμήσεις.

Για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε όπως προβείτε άμεσα και χωρίς χρονοτριβή στην ανάκληση του ορισμού του συγκεκριμένου προσώπου και την αντικατάστασή του από άλλον Παρατηρητή που θα εκπληρώνει τουλάχιστον τα εχέγγυα της αμεροληψίας και της ακεραιότητας