Το "μενού" των αθλητικών μεταδόσεων περιλαμβάνει την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Περιστέρι bwin στην Basket League, το εκτός έδρας παιχνίδι της "ανεβασμένης" Άρσεναλ κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην Premier League, ενώ η πρωτοπόρος της Serie A Ίντερ υποδέχεται την Τζένοα. Συνεχίζεται η δράση της Super League 2, με τη Νίκη Βόλου να φιλοξενεί την ΑΕΛ.

Με απουσίες ο Ολυμπιακός κόντρα στο Περιστέρι bwin του Σπανούλη

Ο Ολυμπιακός, μετά την επιβλητική του νίκη επί της Ζαλγκίρις στην Euroleague, στρέφει το βλέμμα του στην Basket League, όπου και θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι bwin για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σ' ένα ματς με έντονο το βαθμολογικό ενδιαφέρον τόσο για τους γηπεδούχους που φιλοδοξούν να παραμεινουν στην τετράδα όσο και για τους φιλοξενούμενους.


Οι "ερυθρόλευκοι" θα παραταχθούν με απουσίες, αφού ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Ναζ Μήτρου-Λονγκ, οι οποίοι εξακολουθούν τα ταλαιπωρούνται από τους τραυματισμούς τους και δεν έχουν ακόμη μπει σε ρυθμούς προπονήσεων.

Δοκιμάζεται στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ η φορμαρισμένη Άρσεναλ

Η Άρσεναλ που πετάει... φωτιές στην Premier League και είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη ειδικά επιθετικά, αφού πηγαίνει από εξάρα σε... πεντάρα, θα διασταυρώσει τα ξίφη της στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την 27η αγωνιστική, με στόχο να πάρει τη νίκη, να μειώσει τη διαφορά στον πόντο από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία νίκησε στο ντέρμπι του Μάντσεστερ τη Γιουνάιτεντ και βρίσκεται στο -1 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Αρτέτα προέρχεται από νίκη με 4-1 κόντρα στη Νιούκαστλ στο πρωτάθλημα, ενώ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ "καίγεται" για βαθμούς, αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και δίνει τη δική της... μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία.


Η πρωτοπόρος Ίντερ θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο της σερί κόντρα στην Τζένοα

Η πρωτοπόρος Ίντερ, που είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να φορέσει το "στέμμα" της πρωταθλήτριας της φετινής Serie A, υποδέχεται την Τζένοα στο "Σαν Σίρο" με στόχο να πάρει μια ακόμα νίκη και να "εκτοξεύσει" τη διαφορά της  κι άλλο από τη Γιουβέντους που βρίσκεται στη δεύτερη θέση και ήδη στο -12 από την κορυφή.

Οι "νερατζούρι" προέρχονται από την εμφατική νίκη με 4-0 κόντρα στην Αταλάντα, ενώ μετρούν ένα εντυπωσιακό νικηφόρο σερί 10 (!) αγώνων, το οποίο ευελπιστούν να επεκτείνουν κι άλλο. Από την άλλη, η Τζένοα προέρχεται και αυτή από την πλευρά της από νίκη με 2-0 επί της Ουντινέζε.


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

14:45 Action 24 Νίκη Βόλου – ΑΕΛ Super League 2

17:15 ΕΡΤ3 Μαρούσι – Απόλλων Πάτρας Basket League

20:15 ΕΡΤ3 Περιστέρι bwin – Ολυμπιακός Basket League