Μελίσα Σάτα! Ένα όνομα… δεκάδες ιστορίες στο χώρο του παγκόσμιου αθλητισμού. Μια γυναίκα «πυρκαγιά» που άναψε στο πέρασμα των τελευταίων
ετών «φωτιές» στα κρεβάτια ορισμένων εκ των πλέον διάσημων αθλητών του πλανήτη, με πιο πρόσφατο τον κορυφαίο Ιταλό τενίστα, Ματέο Μπερετίνι.

Μετά από ένα χρόνο σχέσης το ζευγάρι επιβεβαίωσε το χωρισμό του και ο λόγος δεν είναι άλλος από την ακόρεστη επιθυμία της Σάτα για έντονη σεξουαλική ζωή με τους συντρόφους της. Χωρίς ίχνος υπερβολής η Ιταλίδα καλλονή αρέσκεται να… καταστρέφει καριέρες κορυφαίων ονομάτων των σπορ και στο βιογραφικό της περιλαμβάνονται ονόματα που προκαλούν θόρυβο.

Melissa Satta e Matteo Berrettini, momenti di relax a Miami

Η Μελίσα Σάτα, ο Βιέρι και ο Κόμπι Μπράιαντ

Όλα ξεκίνησαν το 2006 με την Σάτα να συνάπτει σχέση με τον Κριστιάν Βιέρι μένοντας μαζί του για μία πενταετία, διαφημίζοντας και την προσπάθεια της Εθνικής Ιταλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 με μία ιδιαίτερα «πικάντικη» εμφάνιση.

Sweet Years 2009

Λίγους μήνες μετά το χωρισμό της από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, άναψε… φωτιές στο NBA με τους δημοσιογράφους να την καταγράφουν να μπαίνει σ’ ένα ξενοδοχείο με τον αείμνηστο Κόμπι Μπράιντ. Ναι, ούτε ο Κόμπι δεν ξέφυγε από τα νύχτα της.

Ο Αμερικάνος σούπερ σταρ που έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιανουαρίου του 2020, έφτασε εκείνη την περίοδο ένα βήμα από τον χωρισμό, καθώς η γυναίκα του, Βανέσα, έκανε αίτηση διαζυγίου με αφορμή τη συγκεκριμένη συνάντηση. Η Σάτα δεν σταμάτησε εκεί όμως καθώς μετά από περίπου τρία χρόνια γνώρισε τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, με τον Γκανέζο επιθετικό να αγωνίζεται εκείνη την περίοδο στην Σάλκε.

Kobe Bryant e Melissa Satta: notte di passione a Milano

Το παιδί με τον Μπόατενγκ

Ο γεννημένος στη Γερμανία ποδοσφαιριστής, απέκτησε με την Ιταλίδα παρουσιάστρια ένα παιδί, τον εννιάχρονο πλέον Μάντοξ Πρινς, αλλά είδε την καριέρα του όσο περνάει ο καιρός να… καταρρέει. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την γυναίκα του, η οποία ήταν «εθισμένη» στο σεξ. Το ζευγάρι βρισκόταν ερωτικά τουλάχιστον δέκα φορές την εβδομάδα, με τον Μπόατενγκ να βγάζει τον έναν τραυματισμό μετά τον άλλον, με αποτέλεσμα να μην επανέλθει ποτέ ξανά στα υψηλά στάνταρ του.

Kevin-Prince Boateng & Melissa Satta on Sardinia video about the life

Η ίδια φέρεται να το αρνείται μιας και ανέφερε πως ο άντρας της είχε θέμα με την κήλη και οι τραυματισμοί οφείλονταν σ’ αυτό το πρόβλημα αλλά η «μανία» της φέρεται να επιβεβαιώνεται και στο τελευταίο «θύμα» της. 

Ποια είναι η Μελίσα Σάτα

Η Μελίσα Σάτα ξεκίνησε από μικρή να τραβάει τα βλέμματα του κοινού, μιας και μόλις στην ηλικία των 16 ετών ξεκίνησε να εργάζεται στη βιομηχανία της μόδας. Την επόμενη χρονιά μάλιστα κέρδισε τον τίτλο της «Miss Extreme», με την ομορφιά της να ξεχωρίζει. Το 2008 μαζί με τον Τεό Μαμουκάρι παρουσίασε στην ιταλική τηλεόραση της εκπομπή "First and Last" ενώ ένα χρόνο αργότερα έγινε το μοντέλο στη παρουσίαση του Peugeot 107 Sweet Years.

Τον Φεβρουάριο του 2010 κι ενώ ήταν σε σχέση με τον Κριστιάν Βιέρι, η Σάτα εμφανίστηκε στο περιοδικό Sports Illustrated για το ειδικό τεύχος αφιερωμένο στα μαγιό (Sports Illustrated Magazine Swimsuit Issue) για μια φωτογράφηση φορώντας πάνω στο γυμνό σώμα της την εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της
Ιταλίας.

Melissa Satta Body Painting 2010 | Sports Illustrated Swimsuit

To 2013 η Σάτα συνεργάστηκε με τον Ράφα Μπενίτεθ στην αθλητική εκπομπή "TikiTaka", ενώ ένα χρόνο αργότερα απέκτησε το πρώτο της παιδί, με τον άσο της Σάλκε, Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ.

* Το κείμενο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "ONTIME".