H Ίντερ Μαϊάμι αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 για τον γύρο του 16 του CONCACAF Champions Cup απέναντι στη Νάσβιλ (ομάδα που έχει μετοχές η οικογένεια Αντετοκούνμπο) με τους Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρεζ να οδηγούν την ομάδα τους σε ανατροπή από το εις βάρος της 2-0 με το οποίο έχανε. Η φάση όμως που... αναστάτωσε κόσμο και κοσμάκη ήταν ένα άτσαλο χτύπημα στον Λιονέλ Μέσι με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να τη γλιτώνει στα... εκατοστά.

Από τις λίγες φορές που πήγε να μαρκάρει ο δόλιος, πήγε να του γυρίσει... μπούμερανγκ κιόλας καθώς ο αμυντικός, ΜακΝότον, στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, πέτυχε με τις τάπες το τεντωμένο πόδι του Μέσι. Ο Αργεντινός πόνεσε αρκετά όμως συνέχισε τον αγώνα.

Το αποτέλεσμα ήταν να επιστρέψει από την... κόλαση η Ίντερ Μαϊάμι καθώς πέραν του ότι τη γλίτωσε ο Λιονέλ Μέσι, έγινε και η ανατροπή από το 0-2 με γκολ τόσο του ίδιου του Αργεντινού, όσο και του Λουίς Σουάρεζ στις καθυστερήσεις. Σημαντική ισοπαλία ενόψει του δεύτερου αγώνα στο Μαϊάμι που θα κρίνει το εισιτήριο για τα προημιτελικά.