Η αναδόμηση της ομάδας μπάσκετ της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έκανε για πρώτη φορά τρεις σερί ήττες στη φετινή Euroleague, οι δύο μάλιστα εντός έδρας, από Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε, είναι το κύριο θέμα του ισπανικού μπάσκετ για τον Τύπο της χώρας, με τους δημοσιογράφους της να ντύνουν τον Μάριο Χεζόνια με την πράσινη φανέλα. 

Μετά τη "Marca", στην οποία γράφτηκε ότι ο 29χρονος Κροάτης σμολ φόργουορντ έχει απορρίψει δις πρόταση ανανέωσης από τη Ρεάλ, ήρθε το δημοσίευμα της Sport, προκειμένου να τονιστεί ότι ο Χεζόνια θεωρείται δεδομένος για τον Παναθηναϊκό. 

Αναφέρεται ότι και ο Έντι Ταβάρες δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του, ενώ οι Ρούντι Φερνάντες και Σέρχι Ροντρίγκες αποχωρούν, με την πιθανότητα να χαθεί και ο Τζανάν Μούσα, που έχει ρήτρα για το NBA. 

Παναθηναϊκός: Τι αναφέρει η "Sport" για τον Χεζόνια


Αν σκεφτούμε την επόμενη σεζόν, προκύπτουν επίσης αρκετά ερωτηματικά. Η αποχώρηση του Χεζόνια για τον Παναθηναϊκό θεωρείται ολοένα και περισσότερο δεδομένη, ο Έντι Ταβάρες δεν έχει ανανεώσει ακόμη με το σύλλογο και δεν φαίνεται ότι θα το κάνει σύντομα, οι βετεράνοι Ρούντι Φερνάντεθ και Σέρχιο Ροντρίγκεζ βρίσκονται στους τελευταίους μήνες της καριέρας τους και ο Μούσα έχει ρήτρα για το NBA.