Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή της Super League ξεκινά! Στις 17.00 το απόγευμα της Κυριακής στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθανάσιος Διάκος” η πρωταθλήτρια ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα δίνει τη σέντρα στα φετινά playoffs που αναμένονται πιο συναρπαστικά από ποτέ.

Η “Ένωση” φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει το πρώτο της βήμα προς το repeat (που θα της δώσει την ευκαιρία να γιορτάσει με τον ομορφότερο τρόπο τα εκατοστά της γενέθλια) αντιμετωπίζοντας την έκπληξη της σεζόν, που δεν είναι άλλη από τη Λαμία του Λεωνίδα Βόκολου.

Οι “κυανόλευκοι” της Φθιώτιδας αποτελούν ένα από τα μεγάλα ερωτηματικά των φετινών playoffs της Super League, καθώς βαθμολογικά δεν έχουν κίνητρο, ενώ θα κληθούν να αγωνιστούν σε αυτά χωρίς τον καλύτερό τους ποδοσφαιριστή, τον Καρλίτος που πουλήθηκε με μεταγραφή στην Αστάνα.

Η αναμέτρηση στη Λαμία ξεκινά στις 17.00 και θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από το Cosmote Sport 1.

Πρεμιέρα “κεκλεισμένων των θυρών” στα playoffs της Super League

Η αναμέτρηση στο “Αθανάσιος Διάκος” θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών κατόπιν τιμωρίας που επέβαλε η ΔΕΑΒ στους γηπεδούχους για πρόβλημα στη λειτουργία των καμερών, καθώς από το τρέχον Σαββατοκύριακο τίθεται σε ισχύ το δεύτερο σκέλος του αθλητικού νόμου κατά της οπαδικής βίας.

Χωρίς θεατές θα διεξαχθεί και το δεύτερο παιχνίδι του προγράμματος, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη στην Τούμπα, όχι λόγω μη λειτουργίας καμερών, αλλά επειδή οι γηπεδούχοι πλήρωσαν ακριβά την απερισκεψία οπαδού τους να πετάξει κροτίδες κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αγωνιστικά, το παιχνίδι παρουσιάζει μονόπλευρο ενδιαφέρον, με τους γηπεδούχους του Ραζβάν Λουτσέσκου να θέλουν να βγάλουν από το μυαλό τους τα παιχνίδια με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για το UEFA Conference League και να εστιάσουν στην ομάδα που αποτελεί το δεύτερο μεγάλο ερωτηματικό των playoffs.

Με ολόκληρο τον οργανισμό του Άρη να έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος και στο μεγάλο στόχο της κατάκτησης του πρώτου τίτλου στην ιστορία του συλλόγου μετά από 54 χρόνια, θα πρέπει να δούμε στο χορτάρι πόσο ανταγωνιστικοί θα εμφανιστούν στα ματς του πρωταθλήματος οι “κίτρινοι” του Άκη Μάντζιου.

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρη στην Τούμπα θα μεταδοθεί από το Novasports Prime και θα ξεκινήσει στις 21.00.

Ντέρμπι χωρίς αύριο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Το μόνο παιχνίδι της πρεμιέρας των playoffs της Super League που βρίσκει αντιμέτωπες δύο από τις τέσσερις διεκδικήτριες του τίτλου είναι αυτό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Και μάλιστα είναι οι δύο ομάδες που ξεκινούν με βαθμολογικό χάντικαπ έναντι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Κάτι που αυτομάτως φανερώνει και τη βαθμολογική σημασία του αγώνα: “Ο θάνατός σου, η ζωή μου”…

Το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει στις 20.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1.