Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη Serie A και συγκεκριμένα στον αγώνα της Λέτσε με τη Βερόνα, όπου οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με το διπλό επικρατώντας με 1-0 για την 28η αγωνιστική. Μετά το παιχνίδι ο προπονητής των γηπεδούχων, Ρομπέρτο ντ' Αβέρσα, επιτέθηκε στον παίκτη της αντίπαλης ομάδας Τόμας Ανρί, στον οποίο και έριξε κουτουλιά, με την ενέργειά του αυτή να τιμωρείται με τον πλέον παραδειγματικό τρόπο, αφού η Λέτσε προχώρησε στη λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος τεχνικό της.



Η Λέτσε απέλυσε τον προπονητή της επειδή έριξε κουτουλιά σε παίκτη της Βερόνα

Σε μια αδιανότητη κίνηση προχώρησε ο προπονητής της Λέτσε, Ρομπέρτο ντ' Αβέρσα, ο οποίος μετά τη λήξη του αγώνα που η ομάδα του ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της από τη Βερόνα, κατευθύνθηκε προς τον παίκτη των φιλοξενούμενων Τόμας Ανρί και του έριξε κουτουλιά στο πρόσωπο. Φυσικά, οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες της ιταλικής ομάδας δεν έκατσαν με... σταυρωμένα τα χέρια προχωρώντας στην αποδέσμευσή του από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.


Πέρα από την ακατανόητη ενέργειά του, οι άνθρωποι της Λέτσε δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι με την παρουσία του Ρομπέρτο ντ' Αβέρσα στον πάγκο, αφού η ομάδα που βρίσκεται στη 15η θέση με 25 βαθμούς μετρά μόλις μία νίκη σε 10 αναμετρήσεις το 2024 και έτσι όλο αυτό απ' ό,τι φαίνεται ήταν και η σταγόνα που... ξεχείλισε το ποτήρι.