Με τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ να σκοράρει εις διπλούν και να ξεπερνά τα 100 γκολ στη Serie A, η Ίντερ πέρασε διά περιπάτου από την έδρα της Λέτσε κερδίζοντας με 4-0 και ξεφεύγοντας στο +9 από τη δεύτερη Γιουβέντους. Η ομάδα του Ιντζάγκι είναι σε απίθανη κατάσταση, κερδίζει με όποιον τρόπο θέλει και πλέον αφοσιώνεται στο να τελειώσει τη δουλειά εντός συνόρων, προτού δώσει έμφαση στον επαναληπτικό του γύρου των 16 του UEFA Champions League κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Αργεντινός σκόρερ άνοιξε λογαριασμό μόλις στο 17' με το 1-0 να είναι και το σκορ του ημιχρόνου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czec589hsb1t)

Στο δεύτερο μέρος η Ίντερ καθάρισε μέσα σε ένα... δίλεπτο με πρωταγωνιστή τον Φρατέζι ο οποίος αρχικά σκόραρε στο 54' και στο 56' έδωσε την ασίστ για το δεύτερο γκολ του "Τόρο" για το 3-0.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czedlfb2whxl)

Ο Ντε Φράι ανέβασε ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ βάζοντας το τέταρτο γκολ της ομάδας του. Στην τελική ευθεία του παιχνιδιού η Λέτσε προσπάθησε να βρει το γκολ της τιμής όμως ο Αουντέρο ήταν απόλυτα έτοιμος καλύπτοντας επάξια το κενό του Γιαν Ζόμερ ο οποίος απουσίαζε. Αντίστοιχα, και η Ίντερ έχασε ευκαιρίες για να ανεβάσει κι άλλο τον δείκτη του σκορ, το οποίο εν τέλει παρέμεινε 0-4.