Ο Βέλιμιρ Ζάετς μετά απο τη θητεία του ως παίκτης και ως προπονητής στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, την περασμένη Κυριακή εξελέγη και πρόεδρος του κροατικού συλλόγου όπου και απέσπασε συνολικά 31 θετικούς ψήφους από τα 52 μέλη της συνέλευσης. Πέρα από τους Κροάτες, ο ίδιος θριάμβευσε και με τη φανέλα του Παναθηναϊκού  με τον οποίο διατηρεί ισχυρό δέσιμο μέχρι σήμερα. Ο ίδιος κλήθηκε να παραχωρήσει δηλώσεις ενόψει της ρεβάνς της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα για το Europa Conference League όπου και τόνισε ότι θα πανηγυρίσει διπλά σε περίπτωση που προκριθεί λόγω του "τριφυλλιού".

Ζάετς: "Ο ΠΑΟΚ είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού μου οπότε θα παηγυρίσω διπλά αν προκριθούμε"

Ξεκάθαρος ο πρόεδρος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Βέλιμιρ Ζάετς πως θα πανηγυρίσει διπλά σε περίπτωση που προκριθεί η Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα για την φάση των "16" του Europa Conference League λόγω όπως δήλωσε χαρακτηριστικά του Παναθηναϊκού. Παράλληλα, χαρακτήρισε ως δύσκολο τον αγώνα κόντρα στους "ασπρόμαυρους" ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα αναδειχθεί η ομάδα του πρωταθλήτρια Κροατίας.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζάετς: "Ο ΠΑΟΚ είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού μου, οπότε θα πανηγυρίσω διπλά αν προκριθούμε. Είμαι χαρούμενος που θα δω πολλούς φίλους από την Ελλάδα εκεί. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Περιμένουμε μεγάλη πίεση από τον κόσμο. Έχουμε φέρει ένα υπέροχο αποτέλεσμα, αλλά θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και θαρραλλέοι ώστε να καταφέρουμε να πάμε παρακάτω, στα προημιτελικά".

O ίδιος πρόσθεσε πως: "Είναι ωραίο να ονειρεύεσαι, αλλά ας είμαστε πιο ήρεμοι και να μην ενθουσιαζόμαστε. Πρώτα πρέπει να περάσουμε τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια να συγκεντρωθούμε στο κροατικό πρωτάθλημα, όπου έχουμε δύο δυνατούς αντιπάλους, την Ριέκα και την Χάιντουκ.Τους σέβομαι, θέλω να έχουμε καλές σχέσεις με την Χάιντουκ, την Ριέκα και όλους τους άλλους συλλόγους της Κροατίας, Θα παλέψω γι' αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που οι μεγαλύτεροι αθλητικοί μου αντίπαλοι Χάιντουκ και Ριέκα, καθώς και άλλοι παίκτες της πρώτης κατηγορίας της Κροατίας, με συνεχάρησαν για τη νέα μου θέση".

Όσον αφορά στη μάχη του τίτλου στο κροατικό πρωτάθλημα, είπε:"Υπάρχει ένταση, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε οι πρωταθλητές. Δεν θα είναι εύκολο, γιατί η αποχώρηση βασικών παικτών όπως οι Λιβάκοβιτς, Σούταλ και Ιβάνουσετς δεν έχουν αντικατασταθεί με τον σωστό τρόπο, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα από όλους τους αντιπάλους και ότι τελικά θα στεφθούμε πρωταθλητές".