Εκπληκτικά πράγματα κάνει η Σααρμπρίκεν στο DFB-Pokal, αφού το βράδυ της Τρίτης, 12 Μαρτίου, νίκησε 2-1 εντός έδρας την Γκλάντμπαχ σε μονό προημιτελικό και προκρίθηκε στον ημιτελικό της διοργάνωσης. Απέναντι στην ομάδα της τρίτης κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου θα βρεθεί η Καϊζερσλάουτερν, της Zweite Liga, και αν η Σααρμπρίκεν δεν  πάει στον τελικό με όλα αυτά που έχει κάνει, θα είναι... κρίμα από τον Θεό. 

Σααρμπρίκεν-Γκλάντμπαχ: Συμβόλαιο με τον... διάβολο

Όλα τα πνεύματα έπρεπε να συντρέξουν ώστε η Σααρμπρίκεν να βρίσκεται εδώ. Στις 11 Αυγούστου του 2023 νίκησε την Καρλσρούη 2-1 με γκολ του Μπρίνκερ στο 90' και πέρασε στο δεύτερο γύρο. 

Την 1η Νοεμβρίου έκανε την πλέον εκκωφαντική έκπληξη, αποκλείοντας την Μπάγερν Μονάχου, πάλι με σκορ 2-1, με γκολ του Γκάους στο... 90+6'. 

Η μόνη "συμβατή" νίκη της ήταν το 2-0 επί της... Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ το βράδυ της Τρίτης ο Μπρίκνερ ξανάκανε το θαύμα του, σκοράροντας στο 90+3'. 

Η αντίπαλος της Σααρμπρίκεν, Καϊζερσλάουτερν, απέλυσε τον Δημήτρη Γραμμόζη πριν από ακριβώς τέσσερις εβδομάδες και πορεύεται με τον Φρίντελ Φούνκελ.