Μετά τη μεγαλειώδη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, ήρθε και το... γλυκό για τους φίλους του Ολυμπιακού με την ανανέωση του Μουσταφά Φαλ μέχρι το 2027. Ο Γάλλος σέντερ θα παραμείνει "σπίτι" του όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και θα συνεχίσει να προστετεύει την ερυθρόλευκη ρακέτα παρέα με τα υπόλοιπα μέλη της πιο πλήρους frontline της Ευρώπης.

Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ είχε προαναγγείλει την ανανέωση του Γάλλου με ένα από τα κλασικά χιουμοριστικά βίντεό της, αυτή τη φορά με το... ροχαλητό του κροκόδειλου. 

Στη συνέχεια, σειρά πήραν οι "Απαράδεκτοι" και ο Γάλλος με τους προέδρους, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να ακολουθούν λέγοντας "φέραμε τον Γάλλο"!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μουστάφα Φαλ έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο Γάλλος σέντερ θα φορά τα ερυθρόλευκα για ακόμη τρεις σεζόν.

Μουσταφά Φαλ: Από την πρώτη μέρα αισθάνθηκα τον Ολυμπιακό "σπίτι μου"

Με δικό του ποστάρισμα στα social media, ο Μουστάφα Φαλ δήλωσε ότι:

"Είμαι πολύ περήφανος που ανακοινώνω ότι θα αγωνίζομαι για αυτή τη φανέλα για τα επόμενα τρία χρόνια. Από όταν ήρθα στον Ολυμπιακό, αισθάνθηκα ότι αυτό το μέρος είναι το σπίτι μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που απαρτίζουν αυτόν τον σύλλογο νικητή. Στον οργανισμό που μου δίνει αυτή την ευκαιρία, στο σταφ και τους φιλάθλους που κάθε μέρα μας δείχνουν την πλήρη υποστήριξή τους ώστε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας".