11 χρόνια ήταν πολλά μακριά από τη νίκη για τη Φούλαμ κόντρα στη Τότεναμ και το απέδειξε με τον πιο εμφατικό τρόπο. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα είχε σε μεγάλα... κέφια τον Βραζιλιάνο επιθετικό Ροντρίγκο Μουνίς που σκόραρε δις και με κυρίαρχη εμφάνιση δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Τότεναμ που μετά το 4-0 επί της Άστον Βίλα παραδώθηκε στις... ορέξης των "κότατζερς" που επικράτησαν με 3-0 για την 29η αγωνιστική της Premier League και στέρησαν την ευκαιρία στα "σπιρούνια" να ανέβουν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Θρίμβος με... τριάρα της Φούλαμ επί της Τότεναμ στην Premier League

H Φούλαμ δεν νίκησε απλά την Τότεναμ. Την ισοπέδωσε στο "Κρέιβεν Κότατζ" του Λονδίνου. Μετά από 11 χρόνια όπου σ' αυτό το διάστημα, η ομάδα του Σίλβα είχε 8 ήττες και 1 ισοπαλία, κατάφερε να επιβληθεί σε απόλυτο βαθμό απέναντι στα "σπιρούνια" που δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικά σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.



Οι γηπεδούχοι που ήταν πιο απειλητικοί από τα πρώτα κιόλας λεπτά κατάφεραν να προηγηθούν στο ματς στο 42' με τον Ροντρίγκο Μουνίς ο οποίος έμελλε να είναι και το... πρόσωπο του παιχνιδιού. Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, η Φούλαμ πήρε... αέρα δυο τερμάτων (2-0) με τον Λούκιτς ωστόσο ο Μουνίς δεν είχε πει την τελευταία του... λέξη και "χτύπησε" ξανά στο 61ο λεπτό διαμορφώνοντας το τελικό 3-0, πετυχαίνοντας το έβδομο γκολ του στις τελευταίες 7 αναμετρήσεις. Η Τότεναμ αν και ανέβασε στροφές στο τελευταίο ημίωρο δεν κατάφερε να πετύχει το παραμικρό με αποτέλεσμα να φύγει με "πικρή" ήττα.

ΦΟΥΛΑΜ: Λένο, Καστάνιε, Ανταραμπιόγιο, Μπάσεϊ, Ρόμπινσον, Παλίνια, Λούκιτς, Γουίλιαν, Περέιρα (72' Γουίλσον), Ιγουόμπι, Μουνίς (64' Χιμένες)

ΤΟΤΕΝΑΜ: Βικάριο, Πόρο, Ρομέρο, Ντραγκούσιν, Ουντότζι, Σαρ (66' Βέρνερ), Μπισούμα (66' Χέιμπιεργκ), Μάντισον (66' Μπεντανκούρ), Κουλουσέβσκι, Σον, Τζόνσον