Συναγερμός έχει σημάνει στην Μπριζ η οποία πέρα από το γεγονός ότι βρίσκεται σε στάδιο προσαρμογής λόγω της αλλαγής προπονητή, θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο Europa Conference League χωρίς τον βασικό της τερματοφύλακα, Σιμόν Μινιολέ καθώς όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης της, ο τραυματισμός που υπέστη ο Βέλγος γκολκίπερ στο ματς με τη Σιντ Τρούιντεν, θα τον κρατήσει μακριά από την αγωνιστική δράση για αρκετές εβδομάδες.

Σοκ στην Μπριζ: Νοκ άουτ ο Μινιολέ με ΠΑΟΚ στο Europa Conference League

Μια σημαντική απώλεια έχει να διαχειριστεί για το επόμενο διάστημα η Μπριζ καθώς όπως γνωστοποίησε μέσω ενημέρωσης της, ο βασικός τερματοφύλακας της, Σιμόν Μινιολέ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες εβδομάδες λόγω τραυματισμού και ως εκ τούτε θα στερηθεί των υπηρεσιών του με τον ΠΑΟΚ στο Europa Conference League.


Ο Βέλγος πορτιέρε τραυματίστηκε στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης της Μπριζ με τη Σιντ Τρούιντεν όπου και έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να δείχνουν ότι ο τραυματισμός είναι πιο σοβαρός από τις αρχικές εκτιμήσεις και έτσι θα χρειαστεί να μείνει στα πιτς για αρκετές εβδομάδες. Υπενθυμίζεται ότι οι Βέλγοι θα πορευτούν έως το τέλος της σεζόν με τον τεχνικό της β' ομάδας, Νίκι Χάγιεν ο οποίος ανέλαβε ως υπηρεσιακός μετά την αποχώρηση του Ρόντι Ντέιλα από την τεχνική ηγεσία.


Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση της Μπριζ:

"Ο Σιμόν Μινιολέ τραυματίστηκε στον αγώνα με την Σιντ Τρούιντεν το απόγευμα της Κυριακής. Οι εξετάσεις του έδειξαν πως ο τραυματισμός του θα τον κρατήσει εκτός για αρκετές εβδομάδες. Περαστικά".