Ο Λούκα Ντόντσιτς που "θριαμβεύει" στα παρκέ του ΝΒΑ με τη φανέλα των Μάβερικς των οποίων και ηγείται με τις μυθικές εμφανίσεις του, αμοίβεται με "χρυσό" πενταετές συμβόλαιο ύψους 215 εκατομμυρίων δολαρίων και η αλήθεια είναι πως μπορεί να αγοράσει ό,τι τραβάει η... ψυχή του. Φυσικά, η επιλογή του αυτοκινήτου του είναι και αυτή που "τράβηξε" τα βλέμματα. Ο λόγος για το Apocalypse HellFire 2021 ένα πραγματικό "θηρίο" με έξι ρόδες που όχι "κλέβει" τις εντυπώσεις αλλά θα μπορούσε να το ζηλεύει μέχρι και ο... Μπάτμαν.

Το "θηρίο" που οδηγάει ο Λούκα Ντόντσιτς θα μπορούσε να ζηλέψει μέχρι και ο... Μπάτμαν

Το Apocalypse HellFire 2021 είναι το "θηρίο" που μεταφέρει καθημερινά τον ύψους 2,01μ. Λούκα Ντόντσιτς στις προπονήσεις, ένα δημιούργημα της Apocalypse Manufacturing που πρόκειται για ένα βαριά τροποποιημένο 6x6 της Jeep. Δεν γνωρίζουμε αν βασίζεται σε Wrangler ή Gladiator (έκδοση pick-up), έχει 6 τεράστιους τροχούς ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και ως μέσο... πυρηνικού πολέμου.


Μάλιστα, οι θαυμαστές του που τον περίμεναν για ένα αυτόγραφο... σάστισαν όταν είδαν μπροστά τους το "θηρίο" έξω από το κέντρο της American Airlines ενώ ο Σλοβένος σούπερ σταρ γεμάτος χαρά μέσα στο "κόσμημα" του που αγόρασε πέρυσι, δεν παρέλειψε να τους υπογράψει αυτόγραφα. Οι αλήθεια είναι πως πολλοί αθλητές οδηγούν ιδιαίτερα και άκρως εντυπωσιακά αυτοκίνητα όμως το συγκεκριμένο φαίνεται ότι υπερέχει όλων.

car-doncic


Όσον αφορά το Apocalypse Hellfire 2021, κάτω από το καπό η εταιρεία προσφέρει τρεις επιλογές κινητήρα με την κορυφαία να είναι ένα Hellcat V8 μοτέρ 6,2 λίτρων με απόδοση που πλησιάζει τους 800 ίππους. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, ενώ η ισχύς περνά στους 4 ή και στους 6 τροχούς, ανάλογα το επιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης.