Η εθνική Ελλάδας νίκησε 5-0 το Καζακστάν στην "OPAP Arena" το βράδυ της Πέμπτης, 21 Μαρτίου, και προκρίθηκε στον τελικό των μπαράζ για το Euro 2024, στο πλαίσιο του οποίου θα αντιμετωπίσει στις 19:00 της Τρίτης, 26 Μαρτίου, τη Γεωργία, η οποία νίκησε 2-0 το Λουξεμβούργο, στην Τιφλίδα. 

Η Εθνική υπήρξε εκρηκτική στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο είναι αναμφίβολα ιστορικό, αφού προηγήθηκε 4-0, όμως έγινε η μισή δουλειά, κάτι που αντιλαμβάνονται οι διεθνείς. 

Εθνική Ελλάδας: Η ανάρτηση ενός αναπληρωματικού

Οι διεθνείς μιλούν κατά κύριο λόγο για τη δημιουργία μιας οικογένειας, κάτω από τις φτερούγες του Ουρουγουανού ομοσπονδιακού τεχνικού Γουσταύο Πογέτ, και παρά το τετριμμένο της τοποθέτησης, ενδείξεις για αυτό εμφανίζονται στα μικρά.

Όπως στην ανάρτηση του Μανώλη Σιώπη, του 29χρονου μέσου της Κάρντιφ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με το Καζακστάν, παρ' όλα αυτά εμφανίστηκε περιχαρής άμα τη λήξει της αναμέτρησης. Ο πρώην παίκτης των Ολυμπιακού, Πανιωνίου, Άρη, Αλάνιασπορ και Τραμπζονσπόρ έκανε ανάρτηση το μεσημέρι της Παρασκευής, 22 Μαρτίου, στην οποία έγραψε: "Άλλο ένα παλικάρια". 




Το κλίμα, έστω κι αν στις νίκες κάποια στραβά γίνεται να κρυφτούν κάτω από το χαλί, είναι θερμό για την Εθνική, που την Τρίτη πάντως θα πρέπει να κάνει τη δουλειά σε ένα εχθρικό περιβάλλον, απέναντι στη Γεωργία του Γάλλου Βίλι Σανιόλ, ο οποίος στη διάθεσή του θα έχει και έναν από τους αξιοσημείωτους ακραίους μεσοεπιθετικούς του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου την τελευταία διετία, δηλαδή τον Κβίτσα Κβαρατσκέλια.